DOTZ Kendo - Megtekintés
Buy now
DOTZ Kendo
7,0 X 16 | 7,0 X 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19

A Kendo japán harcművészet gyökere a szamurájokéhoz hasonló harci kardképzésből ered – de egy speciális életstílust is feltételez. Az új Kendo könnyűfém felnivel, a Dotz elhozza a “kard útját” a közutakra. Miközben vezetünk a kimondottan éles dupla küllők a polírozott központi rész körül örvénylő kardokká válnak.
A különösen agresszív és egyenetlen csatlakozások igazi kuriózumnak számítanak. Párokba rendeződve más-más vastagságukkal és egyedi jellegzetességükkel, sok-sok dinamikus aktivitást mutatnak. A kerékagy terület összetettsége alacsony súlypont biztosít. Ez viszont kiemeli a kerék éles reagálását és a lehető legnagyobb gyorsaságot testesíti meg.
De a japán kendo, az erős jellemet és erkölcsi nagyságot is feltételez: így az azonos nevű Dotz keréktárcsa számos járműhöz rendelkezik műbizonylattal és alkalmas az abroncsnyomás ellenőrző rendszerek (TPMS) beszerelésére.
S csakúgy, mint a legendás japán kard esetén, a Dotz fémmunkásainak is védjegye az acél, akik a Kendo keréktárcsát németországi, neuenrade-i gyárukban készítik, mely Európa egyik vezető keréktárcsa gyára, megfelelvén a legmagasabb biztonsági szabványoknak. Dotz „Ken do“!
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
18.05.2020
DOTZ LimeRock SÚLY-OPTIMALIZÁLT FELNI A KISEBBEKNEK A szépség ...
További információ
DOTZ Kendo - Méretek és adatok
7,0 X 16 | 7,0 X 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19

Technikai információk:

Adatok Kendo BLPO*: 7,00 X 16"

Ajánlott ár: 43300,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

4/100.0
38.0
4/108.0
25.0
5/100.0
35.0
5/108.0
48.0
5/112.0
35.0
48.0
5/114.3
40.0
48.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard