AEZ Yacht dark SUV - Megtekintés
Buy now
AEZ Yacht dark SUV
8,5 X 18 | 8,5 X 19 | 9,0 X 20 | 10,0 X 21

A közepes és nagyméretű SUV modellek - mint a BMW X5 és a Mercedes M-osztály, a VW Touareg, Audi Q5 vagy a Range Rover Evoque - önbizalmat, dinamizmust és eleganciát sugároznak. Ezen zászlóshajókhoz kínál most egy megfelelő társat az AEZ a népszerű Yacht SUV dizájn újraértelmezésével, melynek eredményeként a modellt fekete-fényes fényezéssel egészítette ki.

A sikeres dizájn a AEZ Yacht dark SUV kínálta formában érvényesül a legjobban. Dinamikus formája a sportos és szembetűnő autók jellegét emeli ki legjobban. A sötét megjelenés kifejező és elegáns kinézetet kölcsönöz, az öt küllő pedig szembeötlő kiegészítőként szolgál. A mély bordázatú küllők geometriájának köszönhetően a kerekek minden méretben erőteljes benyomást keltenek (18”-21” kivitelben). A süllyesztett agy kiemeli a küllők dinamikus íveltségét, és a kerekeknek még erőteljesebb megjelenést kölcsönöz. A Yacht dark SUV hangsúlyozza az SUV modellek különleges kialakítását, és megadja a megfelelő „irányt”.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
16.04.2019
AEZ: a szenvedélyünk Az első tervtől a szállításig Az AEZ felniket a ...
További információ
AEZ Yacht dark SUV - Méretek és adatok
8,5 X 18 | 8,5 X 19 | 9,0 X 20 | 10,0 X 21

Technikai információk:

Adatok Yacht dark SUV BL*: 8,50 X 18"

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BL = Black

5/120.0
46.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
VISZONTELADÓINK
mcgard