DEZENT TC dark
Buy now
DEZENT TC dark
6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Az új TC dark révén a Dezent egy meglepetéssel készült vásárlóinak. A két színt ötvöző dizájn egyszerűen lenyűgöző: a fekete és a polírozott felületek összjátéka hangsúlyosan emeli ki ezen könnyűfém felni dinamikáját. A TC dark a klasszikus dupla küllős megjelenés helyett egy innovatív, erőteljes, mégis elegáns megjelenéssel rendelkezik.

A DEZENT TC dark öt dupla küllője csatlakozik a keréktárcsa peremébe. Az ív középről indul relatíve enyhe vonalvezetéssel, majd a külső él felé haladva karakteresebb formát vesz fel, így emelve ki a TC dark sportos jellegét. A küllők polírozott elülső oldala megfelelő kontrasztot képez a fekete belső felületekkel és az abronccsal egyaránt. Így minden felület és szél tökéletes összhangban jelenik meg, a kerék pedig egy mérettel nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában. A diszkréten nyitott dizájnt vonzó színkombináció egészíti ki, amely a kerék energikus jellegét hivatott hangsúlyozni.

Az igen erős, illetve keréknyomás ellenőrző szenzorok felszerelésére kiválóan alkalmas TC dark ideális „útitárs” az év minden napján. Számos gépjármű-modellhez ideális választás: ilyenek a Golf VII, Kia Cee’d vagy a Škoda Octavia.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DEZENT Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
DEZENT TC dark - Méretek és adatok
6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 17

Technikai információk:

Adatok TC dark BLPO*: 6,50 X 16"

Ajánlott ár: 38290,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/108.0
50.0
5/114.3
48.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard