AEZ Yacht dark - Megtekintés
Buy now
AEZ Yacht dark
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 18

A dinamizmus és az exkluzív megjelenés nem csupán a jachtok világában fontos szempont. A szárazföldön is a legjobbra kell törekedni, ezért az AEZ olyan dizájnnal rukkolt elő, amely jó szél helyett jó példával jár elöl: az AEZ Yacht és AEZ Yacht SUV magas fényű modelljei számos jármű vezetőit inspirálta, legyen szó elegáns kompakt autókról, elegáns limuzinokról vagy hatalmas SUV modellekről. A modell immár trendi megjelenésű, fekete-fényes kivitelben is elérhető.

A modell neve - Yacht - hangsúlyozza az AEZ Yacht dark exkluzív jellegét, annak szokatlan kialakítása pedig a modell dinamikáját emeli ki. Az öt küllő szinte kitör a kerékagyból, együttes hatásuk pedig valóban egy alulnézetű hajóhorgonyra emlékeztet, mivel luxus kategóriájú járműveknél is használatos. Innovatív tervezésének köszönhetően a keréktárcsa jelentős és erőteljes hatást kelt bármely kerékméret esetén. A küllők geometriája - mély vágású bordázatával, amely a csavarlyukakat is magában foglalja - kifejezett figyelmet kíván.

A fekete-fényes kialakítású fényezésnek köszönhetően az alufelni erőteljes és sportos benyomást kelt, fokozva számos kompakt autó - mint pl. a VW Golf vagy Mercedes A-osztály vagy az Audi – megjelenésének egyediségét.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Yacht dark - Méretek és adatok
7,0 X 16 | 7,5 X 17 | 8,0 X 18

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard