AEZ Cliff dark - Megtekintés
Buy now
AEZ Cliff dark
9,0 X 20

Az új Cliff dark könnyűfém keréktárcsával az AEZ kifejező és szembetűnő, esztétikus alufelnit alkotott. A speciális és a tökéletes dizájn ötvözetét kereső autósok tetszését egész bizonyosan elnyeri majd sportos és elegáns megjelenése. A nyolc különböző – 16”-21” – méretnek köszönhetően számos autótípusra alkalmazható. Legyen szó kisebb városi autóról, mint pl. a Mini Coupé, az Audi A6/A7-hez hasonló elegáns, prémium kategóriás autóról, vagy a BMW X3, X5 vagy X6 SUV modellekről, az AEZ Cliff dark mindenkor szembeötlő megjelenést kölcsönöz.

Az elegáns, magas fényű AEZ Cliff modellhez hasonlóan a Cliff dark szintén lenyűgöző, újszerű megközelítésű, harántirányú küllős dizájnnal kápráztatja el a közönséget. 5 dupla, elöl polírozott küllő nyúlik bele mélyen a felni peremébe. A világos és sötét elemek keltette kontraszt az AEZ Cliff dark számára még „könnyedebb” megjelenést kölcsönöz. A kialakítás lényege a küllők és az agyrész vizuálisan és technikailag tökéletesen harmonizált összjátékát adja. Az utóbbit a fejlesztési fázis során optimalizálták, az új „smart középrész” összességében kompaktabb és részletgazdagabb látványt nyújt.

Nagy méretben a keréktárcsa „maximálisan konkáv” dizájnja az elegáns és erőteljes BMW SUV modellek számára ideális választás, különös tekintettel az X5 és X6 típusokra. Az olyan modern, középméretű, illetve prémium kategóriás autók számára, mint a Passat CC, az Audi A6 vagy a BMW 5, az AEZ Cliff dark még ideálisabb vizuális megjelenést kölcsönöz. Az elegáns, kompakt kivitelű Volkswagen Golf, SEAT Leon vagy BMW 1 modellek sportosan feltűnő megjelenésre tehetnek szert. 16-17”-os méretben (4 lyukas) az AEZ Cliff dark az olyan elegáns kisautókhoz, mint pl. a Mini Coupé vagy a Mini Roadster, Opel Adam, Fiat 500 vagy a VW up! is kiváló választás!
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Cliff dark - Méretek és adatok
9,0 X 20

Technikai információk:

Adatok Cliff dark BLPO*: 9,00 X 20"

Ajánlott ár: 85300,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLPO = Black/polished

5/114.3
30.0
5/120.0
25.0
5/130.0
50.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard