AEZ Reef SUV - Megtekintés
Buy now
AEZ Reef SUV
9,0 X 19 | 9,0 X 20

Erőteljesek, egyediek, minden helyzetben győztesek és elegánsak - ezek a SUV modellek, úgy mint a Mercedes M-osztály, Porsche Cayenne, Audi Q7, BMW X5 vagy a VW Touareg.

A prémium AEZ gyártó kifejlesztette a Reef SUV tárcsát, amely elegáns 9 x 19 és 9 x 20 méretekben érhető el. Az AEZ Reef SUV egy olyan súly-optimalizált tárcsa, amelyet kifejezetten a SUV modellekre terveztek.
 
Az abroncs kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a SUV járművek sokszínűségére és meggyőző megjelenésére. Az AEZ Reef SUV számos olyan változattal rendelkezik, amely tökéletesen követi az autó vonalvezetését. Még álló helyeztben is dinamikus hatást keltenek a hajlított küllők, miközben a a fekete színezés különböző árnyalatokban játszik. Az eredmény egy domináns de elegáns összkép- ahogy az a SUV modellekre jellemző.

Az AEZ Reef elérhető kisebb járműtípusokra is, úgy mint a VW Tiguan, Range Rover Evoque vagy a Nissan Qashqai, Mazda CX-5 és a Citroën C4 Aircross.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Reef SUV - Méretek és adatok
9,0 X 19 | 9,0 X 20

Technikai információk:

Adatok Reef SUV BLMPO*: 9,00 X 19"

Ajánlott ár: 114470,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLMPO = Black matt/polished

5/127.0
35.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard