AEZ Reef - Megtekintés
Buy now
AEZ Reef
7,5 X 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19

Mit jelent a SUV? ”Sport Utility Vehicle”, közismert elnevezése a sikeres "all-in-one" modelleknek úgy mint a VW Tiguan, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque vagy a Volvo XC60, Mazda CX-5 és Citroën C4-Aircross. Az új Reef-et a premium AEZ gyártó ezekre a praktikus, dinamikus autókra fejlesztette ki.

Az elnevezés “Reef”, annyit tesz “zátony”, amely mutatja a kapcsolatot az AEZ szerepvállalásával a yacht világban, hiszen az RC44 kupában indított csapata nagyon fontos a vállalat számára.

A Reef-el felszerelve a SUV-ok bárhol bármikor nagyszerű megjelenéssel bírnak: legyen szó rázósabb utakról, vagy éppen az operaház előtt való parkolásról. Nagyon karkán kiállású, ugyanakkor mégis elegáns megjelenést biztosít. Az AEZ Reef a kifinomultság megtestesítője a top kategóriákban.
 
A fekete színezés és a 10 magasfényezésű küllő igazán egyedi megjelenést kölcsönöz. Még álló helyzetben is dinamikus hatást keltenek a hajlított küllők, miközben különböző árnyalatokban játszik a fényezés. Az AEZ Reef az egyedi stílusával kihangsúlyozza a SUV modellek nagyszerűségét. A nagyjátékosoknak , mint a Porsche Cayenne, Audi Q7 or BMW X5 tulajdonosoknak elérhető már az AEZ Reef SUV változata is.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Reef - Méretek és adatok
7,5 X 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19

Technikai információk:

Adatok Reef BLMPO*: 7,50 X 17"

Ajánlott ár: 69880,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLMPO = Black matt/polished

5/108.0
45.0
5/112.0
40.0
5/114.3
38.0
45.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard