AEZ Antigua dark - Megtekintés
Buy now
AEZ Antigua dark
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

365 álomtengerpart, nem több mint 281 négyzetkilóméteren: ez Antigua. Itt, a yacht világ
paradicsomában, a festői szépségű Karib-tengeren a yachtozás egy életforma. Nem kérdés, hogy ez az új felni miért is viseli az AEZ Antigua nevet. Elérhető elegáns, de mégis sportos, magasfényű kivitelezésben, valamint trendi, matt fekete változatban.

Az Antigua High Gloss és az Antigua Dark verziót kifejezetten a legfelsőbb kategóriájú BMW modellekre tervezték. Akárcsak a versenyhajók, ez a felni is csökkenteni és kiegyenlíteni szeretné a rá nehezedő súlyt, ideális összhangot teremtve ezzel a gépjármű és sofőrje között. A BMW minden modellje erős és dinamikus. A high-end modellekkel szemben azonban a legnagyobb kényelem is elvárás. Az Antigua Dark ebben segít: a rugózatlan tömegeket csökkenti a lehető legkisebbre.

A matt-fekete AEZ Antigua Dark egy feltűnően elegáns darab, mely első ránézésre is azt a benyomást kelti, hogy célirányosan a legmagasabb kategóriájú BMW modellekre tervezték. A mérnökök leginkább az 5, 6 és 7-es szériákra fókuszáltak a megalkotásakor, figyelembe véve a vezetői igényeket is.

A klasszikus kereszt-küllős megoldás új, kissé sportosabb megjelenést kapott, kezdve a 10 vékony küllővel, melyek az abroncs irányába elágaznak, majd folytatva a könnyed és dinamikus középrésszel, mely végül egy AEZ logóban végződik. A látószögtől függően a küllők ötszöget vagy hatszöget zárnak be egymással. A matt fekete színnek köszönhetően egy igazán erős vizuális jelenség, mely úgy tűnik, hogy mindig úton akar lenni, bármi történjen is.

Akárcsak a High Gloss kivitelezés, az extravagáns Antigua Dark is úgy simul a nagyméretű BMW modellekre, mint egy egyedi, tailor-made öltöny. A nagyszerű kialakításnak, szélességének és et számának köszönhetően tökéletesen besimul a sárvédő ív alá, nincs szükség további módosításra. Az illesztéshez akár a gyári kerékcsavar is használható.

AEZ prémium gyártmány, dizájn és technológia, high-end BMW modellekhez.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Antigua dark - Méretek és adatok
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Technikai információk:

Adatok Antigua dark BLM*: 8,00 X 18"

Ajánlott ár: 84170,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BLM = Black matt

5/120.0
20.0
30.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard