DOTZ TUNING Hanzo - Megtekintés
Buy now
DOTZ TUNING Hanzo
8,0 X 17

Rendíthetetlen és éles- ez a DOTZ Hanzo, az könnyűfém keréktárcsák szamurájkardja. Az öt különleges kialakítású küllő a hagyományos Japán harcosok pengéjét idézi.

Hattori Hanzo a legendás 16. századi szamuráj neve már több mint 400 éve közismert. Quentin Tarantino Kill Bill című filmjének köszönhetően a híres harcos, Hanzo neve a fiatal generáció tagjai között is tovább él. A történetben Hanzo minden tapasztalatát felhasználva dolgozott azon a pengén, amely később az ő mestermunkája és védjegye lett.

Hanzo történetén felbuzdulva a DOTZ készített egy igazi Japán, szamuráj stílust idéző felnit, amellyel a legendás harcos munkássága előtt tiszteleg.

A DOTZ Hanzo egy sziklaszilárd, egyrészes keréktárcsa, melynek 5 hajlított küllője a szamurájkardok pengéjét idézi. A látványos design nagyszerűen kihangsúlyozza az autó egyéniségét, és a küllők matt fekete alapszíne és a polírozott felszíne közötti kontrasztot.

A személyre szabhatóságnak azonban itt még nincs vége. A kupakok, méretmegjelöléssel ellátva citromsárga, narancssárga, zöld és ezüst színekben is elérhetők. A küllőkhöz különböző, matrica szerű betétek is vásárolhatók, melyek minden tuning rajongó szívét megdobogtatják.

A korábbi méretekhez csatlakozik a 7,5x17-es, így a DOTZ Hanzo már Ford Focus, Audi A3, BMW 1, Honda Civic, Mercedes C-Osztály, Seat Leon és a VW Golf modellekre is szerelhető.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ TUNING Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
24.03.2020
Az új DOTZ Suzuka Friss görgő a láthatáron Suzuka városát a japán ...
További információ
DOTZ TUNING Hanzo - Méretek és adatok
8,0 X 17

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard