Új felni dizájnok 2022

Új ALCAR felnik 2022

Az ALCAR a 2022-es új évet kirobbanó új formatervezéssel kezdi.
Három új dizájnt és összesen hat színváltozatot kínál az autórajongóknak, melyek jövő tavasszal feldobják majd a piacot.

A szerelési lehetőségek a középkategóriától a luxuskategóriás modellekig terjednek. Természetesen ugyanez vonatkozik a SUV-okra és az elektromos vagy hibrid járművekre is.  Az ECE és ABE jóváhagyásoknak köszönhetően az új felnik többsége regisztrációmentes.

Az összes új felni egy videóban ITT.

AEZ Atlanta

A kompakt, sarkos középső terület a dinamikus, lineáris küllőkkel kombinálva, titán frontpolír vagy fényes fekete színváltozatban soha nem marad észrevétlen.

Bild5

Kifejezetten az Audi A4-től az Audi A8-ig, a BMW 5-ös sorozat, a BMW 6 GT, a BMW 7-es sorozat, a Volvo XC 40, XC 60, V 60 és V90 Cross Country, a Tesla Model 3, valamint számos Volkswagen és Skoda modell számára állnak rendelkezésre regisztrációmentes méretek.

Bild6

AEZ Porto

Lenyűgöző, részletesen kidolgozott felni dizájn, fegyverszürke front polír és fekete matt színekben, finom küllőkontúrral, kompakt középső résszel és fegyverszürke front polír változatban finomra fényezett elülső peremmel. Ezzel kapcsolatban Charles Eames, a 20. század neves formatervezője nagyon találóan mondta: "A részletek nem csak részletek, hanem ők maguk a dizájn!"

Bild3

Az AEZ Porto olyan közép- és felső középkategóriás autókhoz készült, mint az Audi A3, A4, BMW 5-ös sorozat, BMW 6 GT, BMW 7-es sorozat, Land Rover Evoque és Land Rover Discovery Sport, továbbá a hibrid és elektromos autók széles köréhez, mint a Jaguar E-Pace, Skoda Enyaq, Tesla Model S és a VW ID4. Regisztráció nélküli ECE-felszerelést is kínál.

Bild4

DOTZ Tanaka

Konkáv keresztküllős, energikus csavarral. DOTZ Tanaka. A DOTZ ismét érezteti jelenlétét a DOTZ Tanaka bevezetésével, amely egy vadonatúj, keresztküllős kialakítású, számos aszimmetrikus tulajdonsággal. A felni két színváltozatban, fegyverszürke polírozott és fekete matt színben lesz kapható főként VTA jóváhagyással, 2022 tavaszától teszi teljessé a DOTZ termékpalettáját.

Bild1

Mélyen bevágott és polírozott lip rész. A sportosan-agresszív Y-alakú küllők és a szegélyezett, mély középső rész kombinációja dinamikus dizájnt eredményez, amely minden felniből a legjobbat hozza ki.

A 8x18″ és 10x21″ közötti méretekben a felni elsősorban a közép- és felső középkategóriás modellekhez illeszkedik.

A felni/autómodell-kombinációkat illetően a fejlesztőcsapat a német csúcsmodellekre összpontosított az Audi A4-től az Audi 6-osig, a BMW 3-as, 5-ös, 6-os és 8-as sorozatig.

Még mindig nem tudsz betelni vele? Az összes új felnit megcsodálhatod filmünkben.

Bild2

Az ECE azt jelenti, hogy regisztrációmentes.

Az ECE-tanúsítvánnyal rendelkező felnik Európa-szerte teljesen regisztrációmentesek, ezért nyugodtan használhatók. Ráadásul ezek általában sokkal kedvezőbb árúak, és így jobb alternatívát jelentenek a drága eredeti felnik helyett.

 

ALCAR 3D felni konfigurátor. A digitális felnitár.

A legújabb járműmodellekkel tovább bővült az ALCAR 3D Felnikonfigurátora, 360°-os részletpontossággal. Az összes új modellel kibővített, széles felniválaszték azonnal megtekinthető fotorealisztikus minőségben a kívánt járművön. A felhasználó minden információt megkap a felnikről, a gumiabroncsokról és a gumiabroncsnyomás-ellenőrző szenzorokról. A zöld "AJÁNLOTT" szűrő azt jelzi, hogy a kiválasztás 100%-ban műszaki szempontból tesztelt, és nincs szükség további karosszériamunkára.

A legjobb, ha rögtön ki is próbálja: ALCAR 3D FELNIKONFIGURÁTOR