DOTZ Misano dark felni BMW 3 Moto GP Superbike DTM

DOTZ Misano dark

Az új Misano dark

Az új DOTZ Misano dark

Tavaszra fel!

DOTZ Misano dark, azaz a "sötét" verzió. A neve mindent elárul: az impozáns felniszett a technológia, az erő és a rátermettség megtestesítője. A legendás hat betű a "Misano World Circuit Marco Simoncelli" versenypályára utal, ami az azonos nevű olasz városban, Misanóban található és egyet jelent a Moto GP, a Superbike és a DTM-motorsport világával.

DOTZ Misano fejlesztői ugyanígy a végsőkig feszítették a húrt. A felni konkáv kialakításának köszönhetően maximális teljesítményt - azaz ebben az esetben maximális mélységet - értek el. Az impozáns új szín pedig speciális, sportos megjelenést ad a keréktárcsáknak. Még egy extra csavar a stíluson, amikor a nap sugarai megcsillannak a csiszolt frontrészen, a fegyverszürke küllők, valamint a kifinomult perem szépen elkülönülnek egymástól. A küllők stílusos, dupla osztású kialakítása extravagáns megjelenést biztosít a felniknek. A térben kiemelkedő élek és a polírozott részletek pedig csak rásegítenek a szett nyújtotta agresszív hatásra.

A lehengerlő megjelenésű, kiváló minőségű felni számos autómárkához a legjobb választás, köszönhetően többek között a VTA tanúsítványoknak. A klasszikus gépektől kezdve - úgy, mint a VW Golf, az Audi A3-A5 széria, vagy a BMW 1-5 osztály - a legújabb Mercedes A-osztályig mindenen patentül mutat. A DOTZ Misano dark számos méretben elérhető. Az impozáns lista egyedi megoldáshoz is remek stílusalapot kínál: 7,5 x 17 | 8,0 X 18 | 8,0 X 19 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20.

Feszegesd Te is a határaidat! 

Méretek és adatok: DOTZ Misano Dark
Méretek:

7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 inch

Kivitel:

frontoldalon polírozott 

Szerkezet:

öntött, egyrészes, 5-lyukas rögzítés 

Terhelhetőség:

740 kg-ig

TPMS:

100 %

VTA:

autómodellek széles köréhez 

Garancia:

3 év