Teaser
22.09.2021 DOTZ
Az új DOTZ Kalahari - a neve mindent elárul

Ellenállóképesség és tartósság: amire egy sivatagi utazás során szükség van. Forró homokos talaj, agyagos felület, sós síkságok és zord kőmezők várják a kalandvágyó off-road rajongókat, amikor a Kalahári-sivatagba merészkednek, mert ez a sivatag több mint homok és szárazság. A nagy talajvízkészletek lehetővé teszik a sivatagi növény- és állatvilág sokszínűségét is.

Cikk olvasása
Heroimage
04.05.2021 DOTZ
Minden terepen
Ha egy szabadtéri kaland részeként szeretné megtapasztalni a természetet, akkor le kell térni a megszokott ösvényről. Ehhez a megfelelő autóra van szüksége.
A terepjárók magasságuknak és robusztus felépítésüknek köszönhetően a legjobb társak a kinti kalandokban.
Korábban egyszerű kialakításúak voltak, és főként vidéken találkozhattunk velük. Ma már a városokat is meghódították, a szabadság, a függetlenség és a kaland érzését közvetítve. Számos különböző modell létezik, melyek lenyűgöző, feltűnő, szemet gyönyörködtető dizájnnal, kényelemmel és rengeteg modern technikai eszközzel rendelkeznek. A változatos DOTZ termékkínálatban már régóta megtalálhatók a terepjárókhoz való stílusos, nagy teherbírású felnik.
Cikk olvasása
Teaser
28.01.2021 DOTZ
Elővásárlási akció #2021 @DOTZ
Cikk olvasása
Teaser
09.10.2020 DOTZ
DOTZ felnikkel télen is?

Egyre hűvösebbre fordul az időjárás, lassan ideje téligumira váltani! A DOTZ megfelelő téli védelmet nyújt, így a leghidegebb évszakban is stílusosan autózhat anélkül, hogy az időjárási viszontagságok kárt tennének felnijében.

Cikk olvasása