Heroimage
03.05.2021 DOTZ
Minden terepen
Ha egy szabadtéri kaland részeként szeretné megtapasztalni a természetet, akkor le kell térni a megszokott ösvényről. Ehhez a megfelelő autóra van szüksége.
A terepjárók magasságuknak és robusztus felépítésüknek köszönhetően a legjobb társak a kinti kalandokban.
Korábban egyszerű kialakításúak voltak, és főként vidéken találkozhattunk velük. Ma már a városokat is meghódították, a szabadság, a függetlenség és a kaland érzését közvetítve. Számos különböző modell létezik, melyek lenyűgöző, feltűnő, szemet gyönyörködtető dizájnnal, kényelemmel és rengeteg modern technikai eszközzel rendelkeznek. A változatos DOTZ termékkínálatban már régóta megtalálhatók a terepjárókhoz való stílusos, nagy teherbírású felnik.
Cikk olvasása
Teaser
27.01.2021 DOTZ
Elővásárlási akció #2021 @DOTZ
Cikk olvasása
Teaser
06.10.2020 DOTZ
DOTZ felnikkel télen is?

Egyre hűvösebbre fordul az időjárás, lassan ideje téligumira váltani! A DOTZ megfelelő téli védelmet nyújt, így a leghidegebb évszakban is stílusosan autózhat anélkül, hogy az időjárási viszontagságok kárt tennének felnijében.

Cikk olvasása
Bild 25
20.08.2020 DOTZ
20 év, DOTZ-módra

1999. Az eredetileg Dél-Afrikai felnimárkaként ismert DOTZ négy legendás betűje, az ezredfordulóra új kontinensen vetette meg a lábát. A márka beépült a német BBV Beteiligungs GmbH-ba, mely mára ALCAR Holding GmbH néven ismert.

Cikk olvasása