Teaser
15.09.2021 DEZENT
A terhekről és azok szállítóiról - Amit egy felni elbír

Minden autóban van belőlük négy, de csak a legkevesebb autótulajdonos nézte meg őket is valaha részletesebben - a felniket. A műszakilag helyes kifejezés rá a kerék, ami minden autó rugózatlan tömegének részét képezi. A felnivel együtt a keréktárcsa jelentősen hozzájárul a kerék stabilitásához, ugyanakkor védi és tartja a levegővel töltött gumiabroncsot. A formatervezés és a technológia eredménye a tökéletes kerék az Ön autójához. De ki viszi az autót? A gumiabroncs? A felni? És hány kilogrammot bír el egy ilyen felni?

Cikk olvasása
Teaser
31.03.2021 DEZENT
Autóspecifikus felnik. Készültek az Ön autójára.

Autóspecifikus felnik, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön autótípusára. Ezen felnik felszerelésekor nincs szükség központosító gyűrűkre. A legtöbb esetben gyári csavarokkal és felnikupakokkal használhatók. 100% -ban műszakilag elfogadott. A felni modellek széles kínálatával. Mi sem egyszerűbb.

Nézzen körül: DEZENT FELNI KONFIGURÁTOR.

Cikk olvasása
Teaser
28.12.2020 DEZENT
Jobb félni, mint megijedni!

Mit érdemes szem előtt tartani, ha alufelnit vásárolsz?

Ha szeretnéd kicsit feldobni az autód, ennek továbbra is az egyik legegyszerűbb és legnépszerűbb módja, ha választasz egy megfelelő alufelnit. Semelyik másik látható elem nem cserélhető ilyen gyorsan. A tuning ilyen egyszerű.

Cikk olvasása
DEZENT TW Header
09.12.2020 DEZENT
TW – Az új téli felni kompakt autókra

Kezd komolyra fordulni a helyzet. Egyre hűvösebb az idő, a hegyek pedig hófehéren ragyognak. Ha még nem váltott téli gumiabroncsokra és felnit sem választott, tegye meg mielőbb!

Cikk olvasása