Alcar

Gumiabroncs
márkák az ALCAR
kínálatában

YOKOHAMA
CSÚCSMINŐSÉG, JAPÁN TECHNOLÓGIA
Logo

 A Yokohama Rubber Group és a YOKOHAMA Rubber Co., Ltd. a világ 7. legnagyobb gumiabroncs-gyártó vállalata, 158 leányvállalattal, valamint 50 értékesítési partnerrel világszerte. Ismerje meg a YOKOHAMA vállalatot a társaság hivatalos weboldalán: https://www.y-yokohama.com/global/

Tovább
GITI
A JÁRMUIPARI ÜZLETÁG NEMZETKÖZI SZEREPLŐJE
118984 HU

A szingapúri székhelyű Giti Tire több mint 60 éve aktív résztvevője a gumiabroncs kereskedelemnek.
A vállalat a 11. legnagyobb gumiabroncs-gyártó a világon, több mint 130 országban szolgálja ki Ügyfeleit személy-, SUV-, kisteher-, teher- és busz abroncsokkal.

Mind a motorsportban, mind a közlekedésben: a gumiabroncs minősége a döntő. A Giti Tire  több mint 60 éves tapasztalattal gondoskodik a sikerekről a sportban, és a biztonságról az utakon. Minden munkatársunk egy célért dolgozik: hogy biztosítsák Ügyfeleink részére az „Enjoy Driving“ élményt azaz:
ÉLVEZD A VEZETÉST! ENJOY DRIVING!

Tovább
GT RADIAL
GT Radial

A GT Radial a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó vállalata, a GITI TIRE egyik, meghatárózó márkája, legmodernebb eljárással készült abroncsait immár több mint 100 országban sikeresen forgalmazzák.
Tudjon meg még többet a GT Radial abroncsokról a márka magyar nyelvű weboldalán: https://gtradial.eu/hu

Tovább
SAILUN
Sailun 2

ALCAR Holding és a SAILUN Jinyu Group között létrejött európai megállapodás alapján 2017-től cégünk kapta meg a márka forgalmazási jogát, ezáltal választékunk tovább bővült egy kiváló ár/érték arányú gumiabronccsal a budget kategóriában.  A SAILUN márka sikerét mutatja, hogy 15 éves fennállása alatt a 18. helyre küzdötte fel magát a globális gumiabroncs gyártók rangsorában.
A sikerhez hozzájárult a SAILUN Group több évtizedes gumiabroncs gyártó berendezések gyártásában szerzett tapasztalata is.

Tovább