DOTZ Wheels logo
DOTZ Revvo alloy wheel ALCAR DOTZ Revvo alloy wheel front DOTZ Revvo alloy wheel bronze extreme side
DOTZ Revvo Logo

BRONZ CSISZOLT AJAK

ITT AZ IDEJE A VÁLTOZÁSNAK! RITKÁN FEJLESZTETTEK KI OLYAN KERESZT KÜLLŐS KIALAKÍTÁST, AMELY ILYEN RENDKÍVÜL STÍLUSOS, KÖNNYŰ ÉS AGRESSZÍV, MIND TECHNIKAILAG, MIND VIZUÁLISAN.

Az “ipari forradalom” kifejezést általában a mérföldkövet jelentő techhnikai megoldások esetében használjuk. Az új DOTZ Revvo elnevezése is erre utal: >>Revvo<<lutionary, azaz foradalmi, mert forradalmi újításokat hozott az alufelnik világába. A német gyártótól most is a megszokott minsőséget kapjuk. Mindent összevetve igazán kevés kereszt-küllős modellnél találkozunk ennyire stílusos, könnyed, mégis aggresszív megoldással.

Ha csak az ütős bronz fényezést vesszük, azonnal eszünkbe jut a nemes anyag, amiből az elmúlt évezredek leghíresebb szobrait formázták. A DOTZ Revvo sem más, mint egy igazi műalkotás! Legyen szerelve akár a BMW 3-as és 4-es szériáira, AUDI S3, A4, A5 modellekre, vagy Golf GTI-re, Nippon-Racer-ekre, tulajdonosaik a DOTZ Revvo-val biztosan új trended teremtenek. Ráadásul 19” és 20” collos méretben is szerelhetők.

További fontos tulajdonsága a középrésznél található különleges küllőkivágás. A karakteres, homorú tárcsa igazán sportos, filigrán megjelenést kölcsönöz s mindeközben megfelel a teherbírási előírásoknak is. A fényezett tárcsa és a dekoratív csavarok egy igazán pompás összehatást keltenek. A forradalom gyakran a részletekben rejlik.

Viva la Revvolution!

DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
DOTZ Revvo detail
Revvo - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/120.0
ET szám:
40.0
Ajánlott ár:
58548,- Ft / felni (bruttó)