DOTZ Wheels logo
DOTZ Hanzo alloy wheel side DOTZ Hanzo alloy wheel frontal DOTZ Hanzo Tuning wheel ALCAR

Hanzo

Rendíthetetlen és éles- ez a DOTZ Hanzo, az könnyűfém keréktárcsák szamurájkardja. Az öt különleges kialakítású küllő a hagyományos Japán harcosok pengéjét idézi. 

Hattori Hanzo a legendás 16. századi szamuráj neve már több mint 400 éve közismert. Quentin Tarantino Kill Bill című filmjének köszönhetően a híres harcos, Hanzo neve a fiatal generáció tagjai között is tovább él. A történetben Hanzo minden tapasztalatát felhasználva dolgozott azon a pengén, amely később az ő mestermunkája és védjegye lett. 

Hanzo történetén felbuzdulva a DOTZ készített egy igazi Japán, szamuráj stílust idéző felnit, amellyel a legendás harcos munkássága előtt tiszteleg. 

A DOTZ Hanzo egy sziklaszilárd, egyrészes keréktárcsa, melynek 5 hajlított küllője a szamurájkardok pengéjét idézi. A látványos design nagyszerűen kihangsúlyozza az autó egyéniségét, és a küllők matt fekete alapszíne és a polírozott felszíne közötti kontrasztot. 

A személyre szabhatóságnak azonban itt még nincs vége. A kupakok, méretmegjelöléssel ellátva citromsárga, narancssárga, zöld és ezüst színekben is elérhetők. A küllőkhöz különböző, matrica szerű betétek is vásárolhatók, melyek minden tuning rajongó szívét megdobogtatják. 

A korábbi méretekhez csatlakozik a 7,5x17-es, így a DOTZ Hanzo már Ford Focus, Audi A3, BMW 1, Honda Civic, Mercedes C-Osztály, Seat Leon és a VW Golf modellekre is szerelhető. 

HANZO
Hanzo - Méretek és adatok

Nem található adat