DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TS alloy wheel DEZENT TS alloy wheel front ECE

TS

SILVER

Közel 130 év eltelte után a négy-kerék meghajtás még mindig elengedhetetlen az autóknál.

Ezt a tényt a Smart fortwo és forfour koncepciója sem írta felül. A DEZENT TS felnikkel ezek a városi autók igazán stílusossá és ahogy az elnevezés is tükrözi “Totally Smart’-á vállnak.
A keréktárcsa nemcsak tökéletesen illeszkedik a Smart vonalvezetéséhez, de hangsúlyozza a modell merész mivoltát. Az ECE szabványnak való megfelelésnek köszönhetően még különleges beállításokra sincs szükség a tárcsa applikálásához. Kétségtelenül “Smart”. A legújabb technikai átalakításoknak köszönhetően az új Smart generáció már sokkal dinamikusabb, mint elődei. A megfelelő súlyozásnak köszönhetően a DEZENT TS-el az autó megtartja fürgeségét. 

Ha csak a felni megjelenését tekintjük kétségtelen, hogy egy szemet gyönyörködtető darabról van szó. Az egészen innovatív módon kialakított küllők úgynevezett “cupcake” ívben közelítik meg a külső ívet .A merevítők egyedi kialakítása pedig könnyedséget visz az összképbe, amitől igazán lesz különleges az összhatás. Mindent összevetve a TS egy igazi energikus, élettel teli és természetesen “smart”, azaz “okos” felni: teljes mértékben megfelel a TPMS rendszerek által előírt követelményeknek.

TS - Méretek és adatok

Nem található adat