DEZENT Leichtmetallräder logo
Alloy Wheel DEZENT TS dark side view DEZENT TS dark alloy wheel front

TS dark

BLACK POLISHED

Nemcsak a méret, de a stílus is számít és aligha van más autó a Smart fortwo-n és forfour modelleken kívül, amely jobban példázná ezt.

Az új DEZENT TS dark kihangsúlyozza ezen autók mögött rejlő sportos de mégis elegáns filozófiát. A TS jelentése “ Trendsetter á la Smart”, azaz a Smartok divatdiktátora.
Az EXE szabványnak való megfelelésnek köszönhetően nincs szükség semmiféle különleges beállításra a tárcsa applikálásához. Kétségtelenül "smart", vagyis okos megoldás! A legújabb technikai átalakításoknak köszönhetően az új Smart generáció már sokkal dinamikusabb, mint elődei. A megfelelő súlyozásnak köszönhetően a DEZENT TS dark-al az autó megtartja fürgeségét.

A színpompás tárcsa szofisztikált geometriai kialakításának köszönhetően egy igazi remekmű. Az egészen innovatív módon kialakított küllők úgynevezett “cupcake” ívben közelítik meg a külső ívet. A középrészből kiinduló fényezett sötét küllők igazi könnyed dinamizmust hoznak a tárcsa arculatába.
 Összességében a TS dark egy spotos, minőségi és természetesen nagyon “smart” tárcsa. TPMS rendszer előírásainak teljes mértékben megfelelő modell.

TS DARK
TS dark - Méretek és adatok

Nem található adat