DOTZ 4x4 logo
DOTZ SURVIVAL Pharao 4x4 steel wheel Off Road 6,0 X 15 | 7,0 X 16 "Made in Switzerland"

Pharao

Több ezer évvel ezelőtt, már az ősi egyiptomi fáraók is rabszolgáik által működtetett szedán “járművekben” utaztak. Innen kapta nevét a DOTZ 2010, 4x4-es portfóliójának darabja, a Pharao. Ez a robosztus felni könnyedén mozog nagy tömegekkel, s könnyed SUV modellekkel egyaránt, úgy mint a Lada Niva, vagy a KIA Sportage legyen szó nedves, vagy sivatagi körülményekről. 

Természetesen a felni anyaga nem bronz- ahogy azt ősi elődeink előszeretettel használták- hanem az egyik legkönnyebb fém, amelyet napjainkban a felnitervező mérnökök használnak. A magas rugalmasságú DOTZ Pharao100% acélból készült és elég masszív a legdurvább utakhoz. A magas minőségű bevonat megbízható védelmet nyújt a korrózió , a szennyeződés és a homok roncsoló hatása ellen. A DOTZ svájci gyára garantálja a szokásos minőséget, a formák és a precíz kialakítás pedig a maximális szolid megjelenést. 

Elérhető 6x15 és 7x16 méretekben, tökéletes választás az off-road járművekre. Az időtálló kialakítása nagyszerű kiegészítője a klasszikus 4x4-es járműveknek. A kupakokat több különböző méretben kínáljuk, sőt, azokhoz az összkerékhajtású terepjárókhoz, ahol manuálisan kell a szabadonfutót állítani, nyitott változatban is elérhetőek. Mindez teszi a Pharao-t az utak igazi uralkodójává.

DOTZ 4x4 Pharao side
PHARAO
Pharao - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/139.7
ET szám:
45.0
Ajánlott ár:
44658,- Ft / felni (bruttó)