ÚJdonságok 2019/20 tél
bemutatkozik az 5 új felni dizájn

DOTZ 4x4
MODULAR BEADLOCK  - JIMNY
MODULAR BEADLOCK - X-Klasse/NAVARA/ALASKAN

DEZENT

TA silver
TW silver
TW dark

az ön autóján hogy mutatnának az új felnik?
próbálja rá a 3d konfigurátorral!

KONFIGURÁTOR indítása

Alufelni újdonságok 2019 2020
 

DOTZ 4x4 MODULAR BEADLOCK -  SUZUKI JIMNY

fényes fekete

"Azokra a helyekre, ahol még senki nem járt." Ez a filozófia kísérte a Suzuki Jimny alkotóit az első ötven évvel ezelőtti modell óta. Azóta technikailag sok minden változott. Különösen az igazi off-road szerelmeseknek kedveznek azzal az újdonsággal, hogy a katonasági szektor által elfogadott és tökéletesített technológiákat alkalmazva létrehozták az ún. Beadlockfelniket.
A beadlock felniket eredetileg azért fejlesztettek ki, hogy megakadályozzák, hogy a gumiabroncsok a túlzott nyomatékterhelésnél vagy alacsony gumiabroncsnyomással leváljanak a felnikről.
Az általános SUV-trendet követve a DOTZ 4x4 egy új, többrészes off-road felnit fejlesztett ki. A "DOTZ Modular Beadlock" speciális jellemzői a tíz, kör alakú markáns nyílás, dekoratív csavarokkal. A felni vizuálisan és technikailag is tökéletesen passzol az új Suzuki Jimnyhez, hogy együtt küzdjék le az igazi terepmunkát!

Méretek: 5,5 x 15 | 6 x 15
ECE-gyárival megegyező paraméterek, a gyári csavarok használhatók
SR3-háromrétegű, télálló lakkozás
Modular beadlock Jimny
 

DOTZ 4x4 MODULAR BEADLOCK -
X-Klasse/NAVARA/ALASKAN

fényes fekete

"Azokra a helyekre, ahol még senki nem járt." Ez a filozófia kísérte a Suzuki Jimny alkotóit az első ötven évvel ezelőtti modell óta. Azóta technikailag sok minden változott. Különösen az igazi off-road szerelmeseknek kedveznek azzal az újdonsággal, hogy a katonasági szektor által elfogadott és tökéletesített technológiákat alkalmazva létrehozták az ún. Beadlockfelniket.
A beadlock felniket eredetileg azért fejlesztettek ki, hogy megakadályozzák, hogy a gumiabroncsok a túlzott nyomatékterhelésnél vagy alacsony gumiabroncsnyomással leváljanak a felnikről.
Az általános SUV-trendet követve a DOTZ 4x4 egy új, többrészes off-road felnit fejlesztett ki. A "DOTZ Modular Beadlock" speciális jellemzői a tíz, kör alakú markáns nyílás, dekoratív csavarokkal. A felni vizuálisan és technikailag is tökéletesen passzol a Mercedes X-Klasséhoz, a Renault Alaskan-hoz és a Nissan Navara/NP 300-hoz.

Méretek:
7,5 x 18
SR3-háromrétegű, télálló lakkozás
Modular beadlock X-Klasse
 

DEZENT TA SILVER

ezüst

A DEZENT új SUV téli használatra is tökéletesen alkalmas felnije robusztus és egyben dinamikus. A kifinomult, duplaküllős kialakítás tökéletesen illik olyan új járművekhez, mint az új Volvo XC 40 és XC 60, az Audi Q2, az Audi Q3 és az Audi Q5, valamint a BMW X3. Technikailag az új DEZENT TA ezüst 100 százalékosan illeszkedik az említett járművekhez az ECE és az ABE jóváhagyásoknak köszönhetően.

Az új felni emellett tökéletesen illeszkedik az ázsiai gyártók járműveihez is, mint például a Hyundai Tucson, a Hyundai Santa Fe vagy a Kia Sportage. Az új felni erőteljes fellépését a 780 kilogrammos terhelhetőség és a 6.5x16 és 8.0x20 hüvelyk közötti, széles mérettartomány csak tovább fokozza.

Méretek: 6,5 X 16 | 7,0 X 17 | 7,5 X 17 | 7,0 X 18 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18 | 7,5 X 19 |
8,0 X 19 | 8,0 X 20

ECE-gyárival megegyező paraméterek, a gyári csavarok használhatók
SR3-háromrétegű, télálló lakkozás
TA silver
 

DEZENT TW silver

ezüst

Hét küllő egy kis csavarral. A DEZENT új felnijét a "tipikus téli felni"-ként mutatta be, ugyanis a felni az SR3 lakkozásnak köszönhetően tökéletesen ellenáll a sár, a latyak és a hó okozta szennyeződéseknek.
A DEZENT TW csillag alakú kialakítása dinamikus hatást kölcsönöz a felninek. A klasszikus tervezési jellemzők mellett a küllők propeller alakja forgás közben egy turbina hatását keltik.

A széles körű alkalmazásnak köszönhetőan a felni olyan modellekhez is tökéletesen passzol, mint a kompakt Golf modellek, a VW Golf, a Ford Focus, a Mercedes A-osztály, a népszerű középosztály képviselőihez, mint például az új 3-as BMW és az 5-ös BMW, valamint a Mercedes E-osztály és az Audi A6. 4 és 5 lyukú csatlakozással a DEZENT ECE-tanúsítványt is kínál a felsorolt járművekhez, valamint ABE-engedélyeket is számos más járműmodellhez.

Méretek: 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 16 | 7,0 X 17 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

ECE-gyárival megegyező paraméterek, a gyári csavarok használhatók
SR3-háromrétegű, télálló lakkozás
TW silver
 

DEZENT TW dark

fényes fekete / perem-polírozott

Hét küllő egy kis csavarral. A DEZENT új felnijét a "tipikus téli felni"-ként mutatta be, ugyanis a felni az SR3 lakkozásnak köszönhetően tökéletesen ellenáll a sár, a latyak és a hó okozta szennyeződéseknek.
A DEZENT TW csillag alakú kialakítása dinamikus hatást kölcsönöz a felninek. A klasszikus tervezési jellemzők mellett a küllők propeller alakja forgás közben egy turbina hatását keltik.

A széles körű alkalmazásnak köszönhetőan a felni olyan modellekhez is tökéletesen passzol, mint a kompakt Golf modellek, a VW Golf, a Ford Focus, a Mercedes A-osztály, a népszerű középosztály képviselőihez, mint például az új 3-as BMW és az 5-ös BMW, valamint a Mercedes E-osztály és az Audi A6. 4 és 5 lyukú csatlakozással a DEZENT ECE-tanúsítványt is kínál a felsorolt járművekhez, valamint ABE-engedélyeket is számos más járműmodellhez. .

Méretek: 6,0 X 15 | 6,5 X 16 | 7,0 X 16 | 7,0 X 17 | 7,5 X 17 | 7,5 X 18 | 8,0 X 18

ECE-gyárival megegyező paraméterek, a gyári csavarok használhatók
SR3-háromrétegű, télálló lakkozás
TW dark