Az új DOTZ Kalahari - a neve mindent elárul

Ellenállóképesség és tartósság: amire egy sivatagi utazás során szükség van. Forró homokos talaj, agyagos felület, sós síkságok és zord kőmezők várják a kalandvágyó off-road rajongókat, amikor a Kalahári-sivatagba merészkednek, mert ez a sivatag több mint homok és szárazság. A nagy talajvízkészletek lehetővé teszik a sivatagi növény- és állatvilág sokszínűségét is.

Négykerék-meghajtás nélkül azonban nem lehet előrejutni a sztyeppei tájon, és a tartalék üzemanyagtartályt is érdemes csordultig tölteni, mivel a kopár táj nagyon ritkán lakott.

Bild1

Ha magányos túrákra vágyik az érintetlen vadonban, hűséges társakra van szüksége, akik megbirkóznak a szélsőséges körülményekkel. Különösen az olyan terepjárók, mint a Toyota HILUX, a Ford Ranger Raptor, a Nissan Navara vagy a Mitsubishi L200 kiválóan alkalmasak a Kalahárihoz hasonló kihívásokra.

Az ilyen nehézsúlyú járművek erős támogatást igényelnek, amit a DOTZ Kalaharival meg is kapnak. Az új DOTZ felni ugyanolyan sokoldalú, mint a névadója. Az 5 és 6 lyukú felszerelésnek és a 7x16 és 8x18 közötti mérettartománynak köszönhetően minden hardcore terepjáró számára elérhető.

Bild4

A 8 küllős kivitelű, nagy teherbírású felni technikai kifinomultságot sugároz, és minden kihívásnak eleget tesz az extrém, felninkénti akár 1150 kg-os teherbírással anélkül, hogy elveszítené vagány megjelenését. Akár fekete matt, akár fekete frontpolírozott kivitelben választja a speciális SRC-festék megvédi a felnik fényezését a szélsőséges időjárási viszonyoktól.

Érdemes rápillantani a felnire a DOTZ felni-konfigurátorban is, ahol rápróbálhatja saját autójára is az új DOTZ Kalahari-t. És ha már itt van, ajánljuk, hogy nézzen szét a 4x4-es felnik kínálatában, hiszen az új termékcsalád minden terepjáró szerelmesének megoldást kínál.

Bild2

A dizájn kiválasztása mellett ugyanolyan fontosak a felni műszaki követelményei is. Olvassa el cikkünket arról, mennyire fontos a megfelelő felni terepen is:

https://www.dotz-wheels.com/magazine/blog/4x4  

A DOTZ minden kalandhoz a tökéletes felnit kínálja!

Bild3