DEZENT Leichtmetallräder logo
DEZENT TH dark alloy wheel sportive Van SUVs DEZENT TH dark 5-spoke alloy wheel front

TH dark

BLACK POLISHED

Egyszerű technológia – Csúcsminőségű dizájn!

A masszív 5 küllős kerék TH dark a német DEZENT gyártól kiemeli a kisteherautók és SUV-k külsejét a ragyogó dizájn és a legfejlettebb technológia kombinációjával. 
A TH dark-on rögtön megakad az ember szeme. Az elegáns fekete szín stílust és sportosságot kölcsönöz a felni számára. Az 5 küllő masszív kialakítása a tiszta vonalakkal, a hangsúlyos megjelenéssel emeli az olyan autók fényét, mint a VW T5, Mercedes V-osztály, VW Touareg vagy Amarok. A központi rész kompaktsága, csábító fénye teszi nagyon vonzóvá a keréktárcsát. 

Természetesen ez is csúcstechnológiával készült és TPMS-re alkalmas! A DEZENT és az ALCAR Csoport más brandjei is úttörő szerepet töltenek be az abroncsnyomás ellenőrző technológiában és világos választ adnak az EU jogalkotói folyamataira. Számos autó esetében az új felni Műbizonylattal is rendelkezik, így csökkentve a felesleges bürokráciát. Ha pedig alternatívát keres: a TH elérhető elegáns szürke színben is. Ám függetlenül a színtől: az extra nagy és sima felületek mindig is nehezíteni fogják a túlzott piszkolódást.

TH DARK
TH dark - Méretek és adatok Szín:
Furatok száma / csavarfurat átmérő: 5/108.0
ET szám:
48.0
Ajánlott ár:
79113,- Ft / felni (bruttó)