gyártás és minőség
Innovatív könnyűfém keréktárcsa gyártási technológia

Az ALCAR könnyűfém keréktárcsa gyáraiban a legújabb innovációs megoldások használatával gyártjuk alufelnijeinket, mely egy magas szinten automatizált gyártási folyamatot jelent az öntéstől a fényezésig.

qualitaet-dummypic_gross.pngqual


A „Made in Germany” fogalma mögötti kimagasló minőség nem csupán a látvány kérdése, hanem mindenekfelett a biztonságé, amely az AEZ vevőköre által joggal elvárt és igen magas szintet képvisel.

A tökéletességre törekvés már a nyersanyag kiválasztásával kezdődik, ezért a vállalat kizárólag a legjobb minőségű, magas tisztaságú alumíniumot használ a keréktárcsák öntésénél.

Az ALCAR könnyűfém keréktárcsái a gyártás során egy tízlépcsős ellenőrzési eljáráson mennek keresztül, kezdve az alapanyag-bevizsgálástól, a röntgen- és körkörösségi teszten keresztül, egy maró, párás közegben végzett többnapos fürdőig, valamint átesnek egy háromdimenziós (3D) méretellenőrző berendezéssel és egy héliumos tömítettség-ellenőrzővel végzett vizsgálaton.

Az ALCAR kínálatában található valamennyi keréktárcsa rendelkezik TÜV tanúsítvánnyal, amely kiérdemléséhez számos összetett és magas elvárásokkal bíró teszten kell megfelelnie a terméknek, többek közt anyagfáradás tesztnek (laterális erőkkel végzett szimuláció), gördülési tesztnek (a felni igénybevétel-teljesítményét mérik), ütközés tesztnek (a járdaszegéllyel történő ütközést szimulálja), valamint számos tesztvezetés során vizsgálják minőségét.

prodprodprod


ISO 9001
Az ALCAR könnyűfém keréktárcsái válogatott anyagokból, több évtizedes szakértelem és a legszigorúbb minőségellenőrzési kritériumok mellett készülnek (TÜV, ISO 9001), melyek már a tervezés kezdetétől végigkísérik a keréktárcsa születését. Az ALCAR kínálatba tartozó valamennyi keréktárcsa modell rendelkezik TÜV tanúsítvánnyal, amelynek kiérdemlése már garantálja a csúcsminőséget.KERÉKTÁRCSA KÍNÁLAT
VÁLLALAT
VISZONTELADÓINK

így készül
Alu- és acéltárcsák kivételes minőségben
 

Az ALCAR valamennyi keréktárcsája - legyen az Németországban gyártott könnyűfém-, vagy a svájci gyárban készített acéltárcsa - kivételes szakértelem és több évtizedes tapasztalat révén készült, a legmagasabb szintű minőségellenőrzés mellett.

Nézze meg videónkat és pillantson be valamennyi termékcsoportunk gyártási technológiájába!