ALCAR GROUP
no.1 az európai könnyűfém keréktárcsa és acéltárcsa utánpótláspiacon

Az ALCAR egy nemzetközileg tevékeny gyártó és kereskedelmi vállalat, fő profilja az acél- és könnyűfém keréktárcsák előállítása és nagykereskedelmi forgalmazása, melyek terén piacvezető az európai utánpótlás piacon. 

Händler findenAz ALCAR termékeiben összpontosulnak az innovatív tervezési és kutatási fejlesztések, valamint a legmodernebb gyártási technológiák, amelyeket egy rendkívül szigorú minőségbiztosítási rendszer tesz teljes egésszé. Mindemellé egy ügyfélbarát logisztikai rendszer párosul, hogy az ügyfelekkel való együttműködést a lehető leghatékonyabbá tegye.

A vállalatcsoportot összesen 29 vállalat alkotja, melyekben 16 országban összesen 780 embert foglalkoztat. 7 saját felni márkájából 5,5 millió darabot értékesít világszerte. A vállalat központi irodája Hirtenbergben, Bécstől mintegy 35 km-re található.

Az ALCAR saját alufelni, valamint acéltárcsa brandjei révén egy kivételesen széles kínálatot biztosít személyautókhoz, SUV és offroad modellekhez, valamint kisteherjárművekhez egyaránt. 

Az ALCAR saját márkái:
   - AEZ Design, minőség, életstílus
   - DOTZ Trendek, tuning, vevőorientált 
   - DOTZ 4x4 az off-road szerelmeseinek
   - DEZENT Fiatal, modern, decens
   - ENZO Népszerű, erős, árorientált 
   - ALCAR STAHLRAD Univerzális, megbízható, minősített
   - ALCAR HYBRIDRAD a stílusos acéltárcsa alufelni külsővel

„Made in Germany“
Az ALCAR könnyűfém keréktárcsa gyáraiban a legújabb innovációs megoldások használatával állít elő alufelniket, amely egy magas szinten automatizált gyártási folyamatot jelent az öntéstől a fényezésig, hogy méltóak legyenek a „Made in Germany“ logóra. A németországi, mintegy 14.000 m² alapterületű gyárban évente mintegy 1,2 millió könnyűfém keréktárcsa készül a lehető legszigorúbb minőségellenőrzési feltételek mellett.

A kiemelkedően széles kínálat, méretválaszték révén 13-22" méretben mintegy 72 különböző design közül válogathatnak partnereink, amely több, mint 1.800 különböző cikkszámot jelent. A termékek gyors szállításáról 17 európai raktár gondoskodik, 800.000 keréktárcsányi raktárkapacitással.

Aktuális állásajánlatink ITT.
  •  

KAPCSOLAT
VISZONTELADÓINK
AEZ DOTZ DEZENT ENZO