ALCAR Hungária kft.
a HAZAI gumiabroncs és keréktárcsa piac meghatározó szereplője

Cégünk 1988 óta nyújt gumiabroncsokkal kapcsolatos, minőségi szolgáltatásokat. Közel 30 éve Agrogumi Kft.-ként kezdtük pályafutásunkat, ALCAR Hungária Kft. névre 2010-ben váltottunk, miután az osztrák ALCAR Holding GmbH, Európa legnagyobb felnigyártó cége többségi tulajdont szerzett a cégben. Az ALCAR Holding ma már 20 országban van jelen, svájci, valamint németországi gyáraiban több mint 5 millió darab prémium minőségű felnit gyárt éves szinten.

Kezdetben csak gumiabroncsok importálásával, nagy- és kiskereskedelmével, illetve javításával foglalkoztunk, később az ALCAR felnik kizárólagos hazai forgalmazójaként a hazai könnyűfém- és acéltárcsa piacra is becsatlakoztunk, így tevékenységünkkel mára sikerült a szegmens egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válni, legyen szó gumiról, felniről, TPMS-ről, dísztárcsáról vagy kerékőrről.

Kereskedelmi központunk Budapesten, logisztikai központunk Kerekiben található. Cégünk az ALCAR Németországban gyártott, prémium AEZ, DOTZ, DEZENT alufelnijeinek, az ALCAR STAHLRAD acéltárcsáknak és Hybrid felniknek, valamint a YOKOHAMA, GITI, GT RADIAL és SAILUN gumiabroncsok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Emellett kiemelt figyelmet szentelünk a TPMS szenzorok és eszközök fejlesztésére, értékesítésére, és magabiztosan állítjuk, hogy megoldásaink ezen a területen is komplexek, egyedülállók, lefedik a TPMS-sel szerelt autók teljes piacát.

Folyamatosan bővülő, minőségi termékválasztékunkhoz szakmai profizmus és kiemelt ügyfélkezelés társul, szolgáltatásainkkal igyekszünk kielégíteni minden kerékkel kapcsolatos igényt.

ALCAR – KOMPLETT KERÉK MEGOLDÁSOK

Miért érdemes minket választani?

· Céges hátterünk stabil, hitelességünk közismert a piacon
· Munkatársaink magas színvonalú tanácsadást nyújtanak immáron 30 éve
· Munkavégzésünk gyors, precízen szervezett
· Ügyfélkezelésünk minőségi, a problémakezelés rugalmas és hatékony
· Termékpalettánk széleskörű és minőségi, a termékek elérhetősége gyors
· Folyamatos újdonságainkkal a piaci változásokra is lendületesen reagálunk
 alcar

ALCAR MINŐSÉG
TECHNOLÓGIA
KAPCSOLAT