ALCAR 3D KONFIGURÁTOR
ÚJ! vALÓSÁGHŰ KÉPEK, 360° fokOS FORGATÁS. Üdvözlünk a 3. dimenzióban! 

Az ALCAR 3D Konfigurátora egyszerre felhasználóbarát és maximalista: 
Minden egyes részlet számít, ha az autók és a felnik megjelenítéséről van szó! 
Válassz a több, mint 1000 autómodell közül és próbáld rá bármelyik AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO vagy ALCAR STAHLRAD felnit. Forgads körbe 360 fokban, 
és nézegesd az autót, a kiválasztott felnivel szerelve, valósághű 3D képeken! 
Az ALCAR ajánlásait figyelembe véve pedig egyszerűen kiválasztható a
legjobban illeszkedő felni.

KONFIGURÁTOR INDÍTÁSA
 

360° FOKOS FORGATÁS

3D, óriás felbontás: Konfigurátor élmény, ahogyan még sosem láttaD!

Találd meg kedvenc ALCAR alufelnid a nagyfelbontású képek és az új látványelemek segítségével. Nézegesd őket a legapróbb részletekbe menően. Színválasztás, különböző nézetek, sötétítés - világosítás, homorú és domború felületek... Az új 360° fokos konfigurátorunk a realitás és a finomhangolás páratlan ötvözete!
ALCAR KÖNNYŰFÉM FELNIK
VALÓSÁGHŰ KÉPEK 14"-tól 21"-ig

Hogy mutatna a kiszemelt ALCAR felni az autómon? Válasszam a csillogó ezüstöt vagy inkább a fekete matt dizájnt? Legyen a 18-as homorú vagy a 20-as, sok küllős változat? Dönts könnyedén, megújult 3D Konfigurátorunk segítségével!
TÖBB MINT 1000 modell 3d-ben 

MÁR SZÁMTALAN MODELL ELÉRHETŐ FOTÓREALISZTIKUS 3D-BEN

Több mint 1000 autótípus, köztük a legújabb modellek minden színárnyalatban, valamint az összes ALCAR könnyűfém felni is elérhető az új 3D Konfigurátorban! Folyamatosan frissülő modellválasztékkal, fokozott figyelmet fordítva a részletességre. A konfigurátor segítségével először van lehetőség a teljes ALCAR felniválaszték megtekintésére a kívánt autón.
ALCAR ÁLTAL AJÁNLOTT
"AJÁNLOTT" SZŰRŐ – 100 % TECHNIKAILAG jóváhagyott 

Az egyszerűség érdekében a konfigurátor tartalmazza az "AJÁNLOTT" szűrőt.
A szűrőt alkalmazva a megjelenő teljes választék olyan felniket tartalmaz, melyek nem igényelnek kaszni módosítást és tökéletesen illeszkednek a választott autóra. Ezen felül a konfigurátor megmutatja a megfelelő gumi méreteket, a hozzátartozó tanúsítványokkal együtt (VTA, ECE). Amennyiben a felhasználók valami extravagánsabbra vágynak, az autó módosításával kombinálva, egyszerűen módosíthatnak a tanúsítvány-szűrő beállításokon.CAR SPECIFIC WHEELS
FIXFURATOS FELNIK, kimondottan a TE autóDhoz gyártva 

Válassz a fixfuratos felnik nagy választékából. Ezeknek a felniknek a felhelyezéséhez nincs szükség központosító gyűrűre, valamint a legtöbb esetben a gyári kerékcsavarok és kerékanyák alkalmazhatók. Részletes leírás megtalálható a választott felni adatlapján.
TUNING

ÜLTETÉS. Színezett üveg. AMG, BMW M, Audi S-LINE csomag.

Tuningoljd fel egy gombnyomással virtuális autód! Az ALCAR 3D konfigurátorban az eredeti gyári tuningcsomagok is megtalálhatók, mint például a Mercedes AMG, a BMW M és az Audi S-line csomag. De ez nem minden! Olyan tuningfunkciók is elérhetők, mint például az autóültetés, üvegek színezése és még sok más extra!
SZAKTUDÁS

Az ALCAR több évtizedes technikai tudása szerint fejlesztve.

A kofigurátorunk létrehozásakor felhasználtuk mindazt a tudást, amit a keréktárcsákról, gumiabroncsokról, autókról és TPMS rendszerről szereztünk a több mint harminc év alatt, és amit a szinte megszámlálhatatlan TÜV engedélyünk is igazol. A konfigurátor "wheel data" menüpontjában az összes technikai információ megtalálható a TÜV, ABE, ECE tanúsítványokról, a TPMS rendszerről, valamint fontos információkat talál az egyedi tervezésről is.

KONFIGURÁTOR INDÍTÁSA

BMW 6 Series Gran Coupe Sedan 2013 on AEZ Straight shine
ALCAR 3D Configurator wheels ALCAR 3D Configurator Cars 


ALCAR 3D Konfigurator recommendet symbol
ALCAR 3D Configurator car-specific wheels
ALCAR_3D Configurator Tuned BMW M4 
ALCAR 3D Configurator knowledge