DOTZ SURVIVAL Pharao dark
Buy now
DOTZ SURVIVAL Pharao dark
6,0 X 15

Több ezer évvel ezelőtt, már az ősi egyiptomi fáraók is rabszolgáik által működtetett szedán “járművekben” utaztak. Innen kapta nevét a DOTZ 2010, 4x4-es portfóliójának darabja, a Pharao. Ez a robosztus felni könnyedén mozog nagy tömegekkel, s könnyed SUV modellekkel egyaránt, úgy mint a Lada Niva, vagy a KIA Sportage legyen szó nedves, vagy sivatagi körülményekről.

Természetesen a felni anyaga nem bronz- ahogy azt ősi elődeink előszeretettel használták- hanem az egyik legkönnyebb fém, amelyet napjainkban a felnitervező mérnökök használnak. A magas rugalmasságú DOTZ Pharao 100% acélból készült és elég masszív a legdurvább utakhoz. A magas minőségű bevonat megbízható védelmet nyújt a korrózió , a szennyeződés és a homok roncsoló hatása ellen. A DOTZ svájci gyára garantálja a szokásos minőséget, a formák és a precíz kialakítás pedig a maximális szolid megjelenést.

Elérhető 6x15 és 7x16 méretekben, tökéletes választás az off-road járművekre. Az időtálló kialakítása nagyszerű kiegészítője a klasszikus 4x4-es járműveknek. A kupakokat több különböző méretben kínáljuk, sőt, azokhoz az összkerékhajtású terepjárókhoz, ahol manuálisan kell a szabadonfutót állítani, nyitott változatban is elérhetőek. Mindez teszi a Pharao-t az utak igazi uralkodójává.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ SURVIVAL Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
18.05.2020
DOTZ LimeRock SÚLY-OPTIMALIZÁLT FELNI A KISEBBEKNEK A szépség ...
További információ
DOTZ SURVIVAL Pharao dark - Méretek és adatok
6,0 X 15

Technikai információk:

Adatok Pharao dark BL*: 6,00 X 15"

Ajánlott ár: 27120,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BL = Black

5/139.7
45.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL

TPMS RDKS
 

Mcgard Kerékőrök
KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG


Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát – függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra – kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk,
a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
- nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak. A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
- kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül
szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.


VISZONTELADÓINK
mcgard
 

DOTZ 4x4 kupakok


4x4 keréktárcsáinkhoz számos különböző, a modellhez megfelelő felnikupak van kínálatunkban, a részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

FONTOS: A DOTZ Dakar és DOTZ Pharao modelleknél a csavarkészletet nem tartalmazza az ár, külön kell megrendelni.


DOTZ 4x4