DOTZ SURVIVAL Dakar dark
Buy now
DOTZ SURVIVAL Dakar dark
6,0 X 15 | 7,0 X 15 | 7,0 X 16 | 7,0 X 17

Több mint 3 évtizede a Dakart a rallik királynőjének tartják: a résztvevők, a technikák energiáját és tudását a legvégsőkig kiaknázza ez a kimerítő és veszélyes maraton, igazi “made of steel” versenyzők bírják csak a megpróbáltatásokat. “Steel”, annyit tesz mint, “acél”, amely nemcsak a verseny nehézségére utal, de a DOTZ új tárcsájának anyagára is.

Ez a robosztus 4x4-es tárcsa “off-road” járművekre lett tervezve, melyeket nem kíméli sem sár, sem homok, sem kavics, azaz minden megpróbáltatásnak ellen kell állniuk. Fontos hogy a külső hatásoknak való ellenállás mellett a finsh-be érve jól is mutasson az abroncs. Pontosan ezért a DOTZ Dakar könnyen tisztítható, természetes, jó megjelenésű. A tipikus off-road járművek sokkal inkább klasszikus vonalvezetésűek, mint a SUV modellek, s sokan közülük már több évtizedes multra tekintenek vissza, amiért az időtálló Dakar nagyszerű kiegészítőnek bizonyul. Letisztult és robosztus megjelenése mellett minőségben is egy ideális választás.

A kimagasló minőség a svéd kooperációnak köszönhető, amely hozzájárul a vállaltra jellemző precizitás fenntartásához. A strukturális stabilitásnak köszönhetően sem az utak viszontagságai sem a só, vagy a téli időjárás nem képes gyenge pontot találni ezen a tárcsán. Ezt támasztja alá a DOTZ Survival “só spray” tesztje is. A magas minőségű ezüst fényezés nemcsak megvédi a tárcsát, de ragyogóvá is varázsolja azt, hogy tündökölhessen a Szahara, Berlin, London, Párizs vagy Róma útjain.

A rosszfiús kalandvágyóknak elérhető a DAKAR dark, matt fekete kivitelezésben, amely tökéletes választás a fekete kontinens felfedezésére.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ SURVIVAL Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
18.05.2020
DOTZ LimeRock SÚLY-OPTIMALIZÁLT FELNI A KISEBBEKNEK A szépség ...
További információ
DOTZ SURVIVAL Dakar dark - Méretek és adatok
6,0 X 15 | 7,0 X 15 | 7,0 X 16 | 7,0 X 17

Technikai információk:

Adatok Dakar dark BL*: 6,00 X 15"

Ajánlott ár: 27120,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* BL = Black

5/139.7
0.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL

TPMS RDKS
 

Mcgard Kerékőrök
KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG


Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát – függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra – kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk,
a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
- nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak. A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
- kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül
szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.


VISZONTELADÓINK
mcgard
 

DOTZ 4x4 kupakok


4x4 keréktárcsáinkhoz számos különböző, a modellhez megfelelő felnikupak van kínálatunkban, a részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

FONTOS: A DOTZ Dakar és DOTZ Pharao modelleknél a csavarkészletet nem tartalmazza az ár, külön kell megrendelni.


DOTZ 4x4