DOTZ TUNING SP5 dark - Megtekintés
Buy now
DOTZ TUNING SP5 dark
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Speciális Teljesítmény: Special Performance5
DOTZ SP5 dark: tökéletesen megformált felnidesign

Az SP5 felnivel a DOTZ mindent kínál egyszerre, amire egy autónak szüksége lehet az agresszív teljesítményhez. A DOTZ szokásához híven a tökéletes alapanyagot biztosítja minden autótulajdonosnak, akik nem rallye-csíkok felragasztásával képzelik el az energikus megjelenést. Az SP5 dark szériával a DOTZ teljesen hű marad eddigi termékvonalához, demonstrálva, hogy a minőségi könnyűfém felnik designjából akkor sem kell lejjebb adni, ha a cél elsődlegesen nem a csillogás, hanem az extrém agresszív teljesítmény.

Az ötküllős SP5 modern designjának legkiemelkedőtt részlete az úgynevezett háromdimenziós megjelenés. Mindezt a küllőkre applikált kiemelkedő mintázat segítségével érték el, melyek kettős, erősen technikás megjelenést anak a kerekeknek. A fegyveracél kivitel és a polírozott perem közötti kontraszt csak ráerősít a hatásra. A felni extrém konkáv felépítése a legfrissebb amerikai felnidesignokra és tuning trendekre válaszol, kihangsúlyozva a 18-20 hüvelykes méretben számos európai modellre elérhető DOTZ SP5 Speciáls Teljesítményfaktorát.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó DOTZ TUNING Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
24.03.2020
Az új DOTZ Suzuka Friss görgő a láthatáron Suzuka városát a japán ...
További információ
DOTZ TUNING SP5 dark - Méretek és adatok
8,0 X 18 | 8,5 X 19 | 9,5 X 19 | 8,5 X 20 | 9,5 X 20

Technikai információk:

Adatok SP5 dark: 8,00 X 18"

Ajánlott ár: 63400,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

5/112.0
48.0
5/114.3
34.0
48.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard