AEZ Cliff - Megtekintés
Buy now
AEZ Cliff
9,0 X 20 | 10,0 X 21

Az angol „Cliff” szó a tenger partvonalát, illetve az elénk táruló tenger látványát juttatja eszünkbe. A találó elnevezésű könnyűfém felnivel az AEZ kifejező és szembetűnő, esztétikus keréktárcsát alkotott az olyan autósok részére, akik a speciális dizájnt a tökéletessel kívánják ötvözni. A dinamikus - 16-21” – AEZ Cliff szinte minden autótípusra felszerelhető. Legyen szó kisebb városi autóról, mint pl. a Mini Coupé, az Audi A6/A7-hez hasonló elegáns, prémium kategóriás autóról, vagy a BMW X3, X5 vagy X6 modellekről, az AEZ Cliff mindegyiküknek sportos és elegáns, mindenkor szembeötlő megjelenést kölcsönöz.

Az AEZ Cliff újszerű megvilágításba helyezett harántirányú küllős dizájnnal kápráztatja el a közönséget, amelynél öt dupla küllő nyúlik a perembe. A kialakítás a küllők és a középrész vizuálisan és technikailag tökéletesen harmonizált összjátékát adja. Az AEZ által kínált új „smart agyrész” összességében kompaktabb és részletesebb kialakítást nyújt.

Nagyméretben a keréktárcsa „maximálisan konkáv” dizájnja a BMW SUV modellek számára a legideálisabb választás, különös tekintettel az X5 és X6 típusokra. Az új könnyűfém felni kialakítása kiváló választás mind az olyan prémium kategóriás autók számára, mint az Audi A7 vagy a BMW 5, vagy az igen népszerű kompakt kivitelű járművek - pl. a VW Golf vagy az Audi A3 - tekintetében.

A 16-17”-os változatban (4 lyukas) az AEZ Cliff az olyan elegáns kisautókhoz, mint pl. a Mini Coupé vagy a Mini Roadster, Opel Adam, Fiat 500 vagy a VW up! is kiváló választás! Az eleve vagány modelleknek az AEZ Cliff még szebb, sportos eleganciájú külsőt kölcsönöz.
Konfigurátor Próbálja fel a keréktárcsát konfigurátorunkkal autójára!
TÜV tanúsítvány TÜV tanúsítvány ehhez a keréktárcsához
Viszonteladó AEZ Viszonteladó keresése az Ön környezetében..
27.03.2020
Az Új AEZ Kaiman MINDEN RÉSZLETÉBEN PRECÍZ Bemutatkozik az AEZ ...
További információ
AEZ Cliff - Méretek és adatok
9,0 X 20 | 10,0 X 21

Technikai információk:

Adatok Cliff HG*: 9,00 X 20"

Ajánlott ár: 85300,- HUF Méretek felninként

PITCH CIRCLE DIAMETER (PCD):
Offset (ET):

* HG = High gloss

5/108.0
40.0
5/112.0
20.0
5/114.3
30.0
40.0
5/120.0
25.0
46.0
5/127.0
38.0

minden ALCAR acéltárcsa szerelhető tpms szenzorokkal


Az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) egy, az autó gyárilag beépített rendszer, amely folyamatosan monitorozza a kerekekben lévő légnyomást. Az Európai Unió előírása szerint minden 2014. november után regisztrált autóban kell ilyen rendszernek lennie.

Minden ALCAR keréktárcsa kompatibilis a vezeték nélküli direkt rendszerek szenzoraival immár a 2012-es év kezdete óta, így az ALCAR partnereinek semmilyen fennakadást nem fog okozni az új előírás a jövőben.

Az ALCAR komplex megoldása:
  • ALCAR szenzorok
  • ALCAR programozó eszközök
  • ALCAR szerelési eszközök és pótalkatrészek
  • ALCAR telefonos ügyfélszolgálat
  • ALCAR TPMS szenzorok és eszközök a Webshopban
  • ALCAR képzések
ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALCAR-NÁL, MIELŐTT DÖNTÉST HOZNA!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TPMS RENDSZEREKRŐL
RDKS
 

Mcgard kerékőrök

KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Mi az a kerékőr?
A kerékőr teljesen egyedi kódolásának és kialakításának köszönhetően megvédi kerekeit a lopástól. Alkalmazásakor kerekenként 1-1 csavart vagy anyát –
függetlenül attól, hogy hány kerékcsavar vagy anya fogja fel a kereket az autóra
– kell kerékőrre cserélni. Ezt követően a kerekeket  kizárólag a kerékőrhöz kapott speciális közbetéttel lehet leszerelni az autóról, biztonságot nyújtva tulajdonosának az esetleges károkkal szemben.

Milyen kerékőrt válasszak az autómra?
A McGard Kerékőr Konfigurátorával egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a kerékőr csavar típusát, ami az Ön autójára technikailag tökéletesen megfelel.

Miért a McGard?
A már 1964. óta kerékőröket gyártó McGard termékeit teljesen egyedi kialakításuk, a kódolás, valamint a kiváló minőség különbözteti meg más kerékőröktől.

A minőség pillérei:
  • Nyersanyag: A McGard kerékőrei kifejezetten a vállalat számára előállított, edzett acélból készülnek, amely megfelel a legszigorúbb OEM szabványoknak.  A fejet speciális eljárással készített króm-bevonat védi a korrózió ellen, méretpontos kialakításának köszönhetően használata, felhelyezése egyszerű.
  • Kódolás: A kerékőr mintázatát számítógépekkel tervezik, az egyedi, védjegyül szolgáló kódolási mintázat révén végtelen számú variációs lehetőséget McGard kerékőrök.
Bővebben a McGard kerékőrökről: https://mcgard.de/

VISZONTELADÓINK
mcgard