DOTZ LimeRock
Súly-optimalizált felni a kisebbeknek

A jelenlegi folyton változó időszakban a felniké egy nagyon különleges kategória. Mint az erőátvitel nélkülözhetetlen elemei, a felniknek is meg kell felelniük az autótulajdonosok minden igényének. Az új DOTZ LimeRock ezért kifejezetten a kiskategóriás autók számára lett kifejlesztve. A DOTZ kizárólag négylyukas kivitelben kínálja a súlycsökkentett, keresztküllős könnyűfém felnit. Az erős középső rész tökéletes összhangban van a küllőkkel és a peremmel.

A szépség sokszor az egyszerűségben rejlik, éppen ezért a DOTZ LimeRock az ECE tanúsítványnak köszönhetően olyan kisautókra szerelhető, mint a FIAT 500, az Opel Corsa, a Ford Fiesta és a Fiesta ST, a Renault Clio, valamint a Citroen C3 és a DS3. Más típusok többnyire VTA tanúsítvánnyal rendelkeznek.

DOTZ – a megváltozott mobilitás hírnöke 
Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező felnik gyakorlatilag mindenben azonosak a gyári (OE) változattal. Ez azt jelenti, hogy az ofszet (ET) és a furatok kialakítása is tökéletesen megegyezik az eredetivel, az egyetlen különbség a dizájn. Tehát az úgynevezett ECE felnik technikailag 100 %-ban azonosak a gyárilag felszereltekkel, így ezeket gond nélkül használhatjuk Európában, vagy akár más országokban is. Ráadásul a súlyoptimalizálás hozzájárul a forgó tömeg csökkentéséhez, ami egyúttal javítja a teljesítményt is.

DOTZ LimeRock. Mobilitás papírmunka nélkül

aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator aez dotz dezent enzo stahlrad configurator
 
aez dotz dezent enzo stahlrad configurator