itt a tavasz és az új DOTZ Interlagos

Extrém terhelés és szélsőséges körülmények – ezekkel kell számolnod, ha a híres brazil versenypályára merészkedsz. Az Autódromo José Carlos Pace - vagy népszerűbb nevén Interlagos - speciális követelményeket támaszt mind az autókkal, mind a versenyzőkkel szemben. A DOTZ úgy döntött, hogy új felnije is ezt a nevet kapja, ami kitűnő választásnak bizonyult.

A DOTZ Interlagos sportosan agresszív csillagszerű dizájnja és kifinomult modern kialakítása magára vonja a figyelmet. Az öt pár duplaküllő pedig pengeéles, dinamikus kinézetet kölcsönöz. Másik nagy előnye a nagy - akár 615 kg-os teherbírás.

A felni sportos teljesítményét fokozza a gyártás során elért súlycsökkentés. Az esztétikus megjelenés és a csúcsminőségű lakkozás kombinációja teszi még különlegesebbé. Válaszd akár a magasfényű DOTZ Interlagos Shine vagy a fegyverszürke, front oldalon polírozott DOTZ Interlagos dark változatot, a DOTZ Interlagos szemet gyönyörködtető látványt nyújt, a színválasztéknak köszönhetően pedig minden autón jól mutat.

Az úgynevezett “Golf osztály” autói számára nem is kívánhatnánk jobbat. Elérhető a 17 és 19 coll közötti közkedvelt méretekben. Az ABE és ECE tanúsítványoknak, valamint az ötlyukas rögzítésnek köszönhetően a DOTZ Interlagos nem csak Golfokra szerelhető, hanem számos más autómodellre is. Ilyen például az Audi, Mercedes, Skoda, Seat stb.

Az agresszív, sportos megjelenésű DOTZ Interlagos kitűnő útitárs lehet a tavaszi autózások során.

Találd meg tavaszra a tökéletes felnit az ALCAR 3D Felni Konfigurátor segítségével!

aez dotz dezent alcar stahlrad configurator aez dotz dezent alcar stahlrad configurator aez dotz dezent alcar stahlrad configurator
 aez dotz dezent alcar stahlrad configurator