Design BOMBA AEZ & DOTZ MÓDRA
Az ALCAR remek újdonságokkal köszönti a 2020-as évet

Az összesen tízféle színváltozatban elérhető öt vadonatúj felnidesign számos opciót kínál az autórajongók számára, melyekkel még extrábbá tehetik kedvenceiket jövő tavaszra. Az új kerekek az alsó kategóriás modellektől a prémium szegmens járműpalettájáig alkalmazhatók, az ECE és a VTA tanúsítványoknak köszönhetően pedig jórészt bármiféle külön papírozás nélkül felszerelhetők.

AEZ FELNIK

AEZ Kaiman. A prémium szegmens nagyobb középkategóriás autóira.
Ha a vonalas tervezést nyelvét beszéljük, az AEZ Kaiman neve egyet jelent a felnidesignnal. A 17-20 hüvelyk között elérhető keréktárcsa magasfényű kivitelben pengeéles, feltűnő megjelenésű, a frontoldalon polírozott szürke designban pedig diszkrét és sportosan elegáns. 

 New Wheels_1_AEZ Kaiman darkNew Wheels_2_AEZ Kaiman dark

 New Wheels_3_AEZ Kaiman high glossNew Wheels_4_AEZ Kaiman high gloss


AEZ North. Testre szabott, akár egy öltöny. Kifejezetten Volvókra.

North, azaz Észak - Az AEZ új, stílusteremtő felnidesignja. A modern, duplaküllős, két színváltozatban rendelhető felnicsaládot speciálisan olyan népszerű, középkategóriás Volvo modellekhez fejlesztették ki, mint az XC60, az XC40, a V90 Cross Country, a V60 és a V40, valamint a Volvo S90 és S60 limuzinok. 18-tól 21 colos méretig a legtöbb szett minden további papírmunka nélkül felszerelhető.

New Wheels_5_AEZ North dark New Wheels_6_AEZ North dark

New Wheels_7_AEZ North high glossNew Wheels_8_AEZ North high gloss


DOTZ FELNIK

Amikor a formatervezés és a teljesítmény találkoznak: DOTZ Suzuka
A Suzuka kialakításával a DOTZ a feltűnő, sportos-elegáns vonalat lovagolta meg. Fényes fekete, valamint a frontoldalán öt dimenzióban csiszolt kivitelben, a felni számos autótípusra kínál remek opciót.

New Wheels_9_DOTZ Suzuka darkNew Wheels_10_DOTZ Suzuka dark

New Wheels_11_DOTZ Suzuka blackNew Wheels_12_DOTZ Suzuka black


Csillag született: DOTZ Interlagos
Az agresszív, duplaküllős kialakítású DOTZ Interlagos modern, sportos, csillagszerű dizájnt kapott. Az innovatív felni magasfényű, valamint frontoldalán csiszolt fegyverszürke kivitelben kapható, alacsony tömege javítja a menetteljesítményt, az ECE tanúsítványoknak köszönhetően pedig tökéletes választás a "Golf osztály" számára.

New Wheels_13_DOTZ Inerlagos darkNew Wheels_14_DOTZ Inerlagos dark

New Wheels_15_DOTZ Inerlagos shineNew Wheels_16_DOTZ Inerlagos shine


Súly-optimalizált választás a kisebb kategória számára: DOTZ LimeRock
A DOTZ LimeRock a megváltozott mobilitás hírnöke. Kizárólag négylyukú kivitelben kapható és kifejezetten olyan kisautókhoz fejlesztették ki, mint a FIAT 500, az Opel Corsa, a Ford Fiesta és a Fiesta ST, a Renault Clio, valamint a Citroen C3 és a DS3. Éppen ezért a felnik súlyoptimalizáltak és extra tanúsítványok nélkül is felszerelhetők. Így működik az egyszerű és okos tuning!

New Wheels_17_DOTZ LimeRock darkNew Wheels_18_DOTZ LimeRock dark

New Wheels_19_DOTZ LimeRock greyNew Wheels_20_DOTZ LimeRock grey


ECE, azaz papírmunka nélkül
Az ECE tanúsítvánnyal ellátott felnik egész Európában jóváhagyás mentesen, extra papírmunka nélkül felszerelhetők. Sőt, általában sokkal vonzóbb áron szerezhetők be, így jobb alternatívát jelentenek a drága gyári kerekekhez képest.

ALCAR 3D felni konfigurátor. A digitális ruhásszekrény felnik számára.
A legújabb járműmodellek 360°-os nézetének részletpontossága még tovább javult az ALCAR 3D konfigurátorában. Az összes új designnal kibővítve, a felnik széles választéka azonnal megtekinthető a kiválasztott gépkocsin, ráadásul fotorealisztikus minőségben. A felhasználó emellett minden információt megkap a felnikről, a hozzájuk passzoló gumiabroncsokról és nyomásérzékelőkről is. A termékek mellett található zöld "AJÁNLOTT" jelzés garantálja, hogy az adott konfiguráció műszakilag 100%-ban megfelelő, letesztelt megoldás az adott járműhöz, további karosszéria-átalakításra nincs rajta szükség a felszereléshez..

Itt azonnal kipróbálhatja: ALCAR 3D KONFIGURÁTOR
 
AEZ DOTZ 
AEZ könnyűfém felnik
DOTZ könnyűfém felnik