TW – AZ ÚJ TÉLI FELNI KOMPAKT AUTÓKRA

Kezd komolyra fordulni a helyzet. Egyre hűvösebb az idő, a hegyek pedig hófehéren ragyognak. Ha még nem váltott téli gumiabroncsokra és felnit sem választott, tegye meg mielőbb!

Hét csavart küllő. Az új DEZENT felni egy „tipikus téli kerék”, ami nem csak tökéletesen alkalmas a havas utakra, de csillag alakú kialakításával dinamikus vonalakkal is büszkélkedhet. A propellert formáló küllőkkel a DEZENT TW a klasszikus designt egyedi, turbinás megjelenéssel kombinálja.

A felni rendkívül széles körben alkalmazható a kompakt autós szegmens modelljein, lásd VW Golf, VW Passat, Ford Focus, Mercedes A-osztály, valamint további népszerű középkategóriás autók, mint az új BMW 3-as és 5-ös sorozat, a Mercedes E-osztály, vagy akár a piacvezető Audi A6. Négy- és ötlyukas kiszereléseire a DEZENT számos autóhoz ECE tanúsítványt kínál.


750 kg-os maximális terhelhetőségével és számos alkalmazási lehetőségével az új DEZENT széles választékot kínál, célcsoportként pedig az költségtudatos vásárlókra fókuszál. A DEZENT két kivitelt készített a TW-ből, az autótulajdonosok a klasszikus ezüst (TW Silver), vagy a fényes fekete, polírozott peremes verzió közül választhatnak (TW dark).

Gyári felniközepekkel és csavarokkal
A DEZENT autóspecifikus felnik kifejezetten egy adott autóhoz kifejlesztett keréktárcsák, melyeknél nincs szükség központosító gyűrűkre a felszereléshez. A legtöbb esetben továbbá a gyártó eredeti felnicsavarjai és anyái, valamint közepei is használhatók.

Felni konfigurátorunkkal kipróbálhatja, hogy mutatna az Ön autóján!

DEZENT TW (1)DEZENT TW (3)DEZENT TW (2)DEZENT TW (4)
DEZENT TW Teaser