Tavasszal az autók is...
…megtalálják az IGAZIT!

Te már rátaláltál? Ha igen, akkor sem árt egy kicsit nézelődni! ;)

Keress és válogass!
A tavasz az alufelnik időszaka. A divatot követni kell, a legújabb trendekre viszont nem lehet elég korán felkészülni. Idén tavasszal is vár a friss dizájnok tárháza: lépj be az ALCAR felnik 3D-s világába!

Ami minden ízlésnek megfelel
Az ALCAR 3D Felni Konfigurátora jelenleg több, mint ezer autótípusról tartalmaz 3D-ben és 360°-ban forgatható modellt. A tetemes adatmennyiség véletlenül sem megy a minőség rovására: a programozóink minden egyes autó esetében 52 képet készítettek úgy, hogy a modellek élethűsége, valamint a mozgatás folyamatossága példa nélküli legyen. Az ALCAR 3D Felni Konfigurátora ezen felül az utolsó részletig csúcsszínvonalú megjelenítéssel operál és 100%-osan ellenőrzött műszaki adatokat tartalmaz.

360°-ban az igazi
A könnyűfém felnik, csak úgy, mint az autók, érezhető, tapintható szerkezetek. Mindennek érzékeltetése egy vizuális platformon hatalmas kihívás, de az ALCAR 3D Felni Konfigurátora megbirkózik a feladattal. Az alkalmazás az összes apró részletet jól hozza: a felnik széleit, szögeit, a világos-sötét színek kontrasztját, a küllők mintáit vagy a konkáv felületek mélységét.

Ne tétovázz - találd meg az IGAZIT most az ALCAR 3D Felni Konfigurátora segítségével!

AJÁNDÉK KERÉKŐR

Ha pedig már megtaláltad álmaid ALCAR (AEZ, DOTZ, DEZENT) felnijét, és azokat fel is szerelték az autódra, fotózd le, küldd el nekünk és mi egy LokNox kerékőrt küldünk Neked ajándékba!

Tovább az AJÁNDÉK KERÉKŐR igényléshez - Űrlap

Részvételi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató

Alufelni akcio tavasz 690
pic small_EN