Az új DOTZ Misano grey
Tökéletes forma, egyértelmű üzenettel: a DOTZ Misano Grey túlragyog mindenen!

A DOTZ, habár újra nem találta fel a könnyűfém felniket, új designjának üzenete azért elég világos volt: „elverni mindenki mást”. A Misano esetében már a fejlesztési szakaszban nyilvánvalóvá vált, hogy egy valóban egyedülálló termék megszületésének lehetünk szemtanúi. A DOTZ pedig extra adag technika, energia és szakértelem bevetésével hozta ki a maximumot az új garnitúrából.

A neve mindent elárul
Minden tudás egyetlen könnyűfém felniben - ez a DOTZ Misano Grey. A névválasztás sem véletlen, hiszen a „Misano World Circuit Marco Simoncelli”-re utal: az olasz versenypálya egyet jelent a Moto GP, a Superbike és a DTM fogalmával - azaz mindennel, amitől az egyszeri motorsport-rajongó pulzusa szaporábbá válik.

A design - remekmű a javából
A DOTZ projektautójához, a DD2.JZ.hez készült koncepcióváltozatból egy teljesen új designnal ellátott keréktárcsa készült. A front síkjából kiemelkedő küllők különösen agresszív és éles megjelenést biztosítanak a felninek. A Misano Grey lelke az a konkáv kialakítás, amely a mögötte rejlő technikai szakértelemnek köszönhetően tökéletesen hozza a DOTZ felnijeire jellemző „maximális teljesítményt”, az extra keskeny küllőpárok pedig egyfajta különös finomságot adnak az összképnek.

A nagy terhelhetőségnek és a VTA tanúsítványnak köszönhetően a DOTZ Misano számos autómodell stílusos dísze lehet. Lehet kicsi, vagy nagy, klasszikus, vagy új, az Audi A3-tól az A5-ig és az egyes BMW-től az 5-ösig bármi, a DOTZ Misano Grey sokoldalúbb, mint bármi más.

Méretek és adatok: DOTZ Misano Grey
Méretek: 7.5x17, 8.0x18, 8.0x19, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20, 9.5x20 hüvelyk
Kivitel: fegyverszürke
Gyártás: öntött, egyrészes, 5 lyukas rögzítés
Terhelés: 740 kg-ig
TPMS: 100%
Garancia: 3 év

Dotz Misano grey (1)Dotz Misano grey (2)Dotz Misano grey (3)Dotz Misano grey (4)Dotz Misano grey (5)Dotz Misano grey (6)

Dotz