Méltó partner a télben

Audi A8 vs. AEZ Steam graphite.

Német minőség extra papírmunka nélkül és klasszikus design, amely tökéletesen illeszkedik a modern autókhoz. Ennél jobban talán nem is lehetne jellemezni az új AEZ felnit. Az elegáns, trendi fegyverszürke szín, a polírozott front és a klasszikus, többküllős kivitel egyértelműen elhatárolódik a tucatfelnik világától. A 15 pengeéles küllő egyszerre ötvözi az eleganciát és a sportos designt, a harmonikusan passzoló középrész pedig csak úgy vonzza a tekinteteket.

100% technológia és formatervezés
A mind technikailag, mind formájában új keréktárcsa 100%-osan passzol több autómárkához is, így az Audi, a BMW, a Jaguar, a Mercedes, a Land Rover, a Volvo és az Alfa Romeo számos modelljére minden további nélkül felszerelhető. Minden kerék fix furatos, ez azt jelenti, hogy nincs szükség központosító gyűrűre, és sok esetben a gyári csavarok és anyák használhatók a rögzítéshez. Ezenkívül az Alfa Romeo, az Audi, a BMW, a Mercedes és a Mini gyári felnikupakjai minden további nélkül felszerelhetők rájuk.

"Jóváhagyásmentes az ECE tanúsítványnak köszönhetően" - mit jelent ez?
Az új Steam graphite megjelenésével az AEZ véget vetett a bosszantó jóváhagyások és papírmunkák útvesztőjének. Az ECE tanúsítványnak köszönhetően a felnik számos autómodellre felszerelhetők anélkül, hogy bármilyen egyéb hatósági jóváhagyásra szükség lenne.

Az ECE egy nemzeteken átívelő, világszerte elfogadott rendszer a járművek és a járműalkatrészek jóváhagyásához. Az ECE által tanúsított alkatrészek műszaki jellemzőikben pontosan megfelelnek a gyártók eredeti alkatrészeinek. Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező felnit nem kell feltüntetni a jármű forgalmi engedélyében, ahogyan a TÜV, vagy egy másik hivatalos szerv által kiadott minősítések esetén. Így nem kötelező a felnik papírjait sem magunkkal hordozni, mivel mindegyik sorozatszám szerepel rajtuk.

AEZ Steam - tények és számok:
Méretek: 7x18, 7,5x18, 8x18, 8,5x18, 7,5x19, 8x19, 8,5x19, 9x19, 8x20, 8,5x20, 9x20 hüvelyk
Kivitel: gumi fém / polírozott
Gyártás: öntött, egy darabból
Terhelés: akár 810 kg
VTA: igen
ECE: Alfa Romeo, Audi, Mercedes, Mini, Opel, Range Rover, Seat, Skoda, VW
TPMS: 100% illeszkedik a TPMS-hez
Garancia: 3 év

AEZ-Steam (4) AEZ-Steam (5) 

AEZ-Steam (6) AEZ-Steam (1)

AEZ-Steam (2) AEZ-Steam (3)
AEZ-Steam Preview News 480x270