DEZENT TZ-c kizárólag BMW modellekre
teljes mértékben megfelelnek a gyártó specifikációinak így nincs szükség semmilyen extra dokumentumra!

Öt kettõs küllõ, a 810 kg teherbírás felninként, három színváltozat és az ECE-tanúsítványnak köszönhetõen teljesen papírozásmentes. Ezek a DEZENT új felnicsaládjának legfontosabb paraméterei.

Az új DEZENT TZ-c-t kifejezetten a propelleres márkával ellátott autókhoz tervezték és gyártották. Az ECE-alkalmazások bőségének köszönhetően a könnyűfém keréktárcsa a BMW 5-ös sorozat, a BMW 6-os sorozat és a BMW 7-es sorozat tökéletes kiegészítője lehet. Ezek kifejezetten gépkocsi-specifikus felnik - az eredeti rögzítőalkatrészek és felnikupakok használhatók.

Stílusosan a mindennapokban is
A három színváltozattal, fekete, fényes, grafit és klasszikus ezüst kivitelben, az új DEZENT felnikre azonnal cserélni akarsz. A páros küllők kiegyensúlyozott megjelenését az ízlésesen süllyesztett középrész erősíti tovább.

A TZ-c ötlyukas rögzítéssel és 112-es körosztóval rendelkező járművekre alkalmazható, 7.5x17 és 8.0x18 hüvelykes méretben. A felni sportos eleganciája remek kiegészítőként passzol a német prémium márka modelljeihez. Az ECE jóváhagyáson túl, a DEZENT VTA tanúsítványt is kínál, számos más modell számára. Legyen akár ECE, akár VTA, az autó tulajdonosa garantáltan mentesül az adminisztratív köröktől. Könnyen szerelhető, technikailag pedig 100%-osan megfelelő alternatíva akár a drágább gyári felnik helyett is. Röviden: szereld fel a felniket és hajts!

100% téli használat az SR3 fényezésnek köszönhetően
A kiváló minőségű SR3 fényezésnek köszönhetően a DEZENT alufelnik télen is remekül mutatnak, mert sem az útszóró só, sem a hó nem kezdheti ki őket. Az SR rövidítés "Salt Resistant" szókapcsolatból származik, ami só-állót jelent, míg a hármas szám a 3 rétegű festési folyamatra utal: alapozás, festés, lakk-bevonat.

Az eredeti felnikupakokkal és csavarokkal szerelheted
A DEZENT autó-specifikus felnijei kifejezetten egy adott autótípushoz készülnek. Ezekkel a kerekekkel nincs szükség központosító gyűrűkre, sőt, a legtöbb esetben a gépjármű eredeti kerékcsavarjai (vagy anyái) és a gyártó által gyártott felnikupakok használhatók.

ECE
Az ECE típusjóváhagyásnak köszönhetően, a felnik az Európai Unió minden országában szabadon alkalmazhatók. Ez esetben még a TÜV-ellenőrzés vagy a forgalmiba történő bejegyzés sem szükséges, mivel pótalkatrészként teljes mértékben megfelelnek a gyártók specifikációinak. Így nincs szükség semmilyen extra dokumentumra!

DEZENT TZ-c fekete polír, TZ-c grafit matt, TZ-c ezüst- jellemzők
Méretek: 7,5x17, 8x18 hüvelyk
Szerkezet: öntött, egy darabból álló, 5 lyukas rögzítés
Kivitel: ezüst, grafit matt, fekete polírozott
Terhelés: akár 810 kg
TPMS: 100%
VTA: igen
ECE: BMW 5-ös sorozat, BMW 6-os sorozat, BMW 7-es sorozat - és még sok más típus
Garancia: 3 év

DEZENT TZ-c 224x130 (1)DEZENT TZ-c 224x130 (2)DEZENT TZ-c 224x130 (3)