Tüzes, pikáns és sziklaszilárd: AEZ Raise

Volvo XC40 vs. AEZ Raise

Kicsiben is a nagyok között
A maga 4,43 méteres hosszával, nem a legnagyobb SUV, de mégis kellően feltűnő látványt nyújt. Magas hűtőrácsával és előredomborodó lökhárítójával az XC40 komoly jelenség az utakon, a domináns hátsó pedig csak rásegít minderre.

A józanság szava
A beltér azonban tipikusan skandináv: nem éppen csilli-villi, de mindent kínál, amire a sofőrnek szüksége van, többek között a hagyományos, függőleges infotainment érintőképernyőre a középkonzolon. Az extrát egy kis színnel hozhatjuk a belső térbe. A "Kinetic" alapfelszereltség alternatívájaként a bőrülésekkel és a "Sensus" infotainment rendszerrel operáló "Momentum", valamint a krómozott elemeket és sportos kiegészítőket kínáló "R-Design" csomag választható az autóhoz.

A városra is jól felszerelt
A sebességkorlátozó táblák felismerése, a parkoló-automatika és a vakfolt-figyelő rendszer mellett ütközésjelző elektronikával is felszerelték az autót. Ez utóbbi a vészfék funkciót is tartalmazza, mely nagy segítség a gyorsabb forgalomban is. Az automatikus start-stop rendszer jól jön a dugóban, ráadásul a fogyasztást is csökkenti.

Garantált elérhetőség
A 245/45 R20-a abroncsokkal szerelt AEZ Raise felnigarnitúra még nagyobb magasságot ad a Volvo XC40 számára. Az Y-alakú küllők és a polírozott perem igazi szem-mágnes, a kerék azonban nemcsak vizuális élménnyel jár.

AEZ Raise felnikkel a Volvo XC40 helyezése betonbiztos a városi SUV-k bajnokságában!

Volvo XC40 with the AEZ Raise (1) Volvo XC40 with the AEZ Raise (2)

Volvo XC40 with the AEZ Raise (3) Volvo XC40 with the AEZ Raise (4)