Teljes gőzzel a télbe!

AEZ Steam Graphite: stílus és SZENVEDÉLY egyben

Nedves. Hideg. Csúszós. A télies körülményekre a járművezetők nem árt, ha a lehető legjobban felkészülnek. Az AEZ Steam Graphite az élő példa rá, hogy a hideg időjárásban sem kell nélkülöznünk a szórakozást és a stílust. A sokküllős, klasszikus megjelenésű kerék télen is maximális sebességgel üzemel. A design csak még jobban kiemeli a Mercedes E Cabriolet sportos vonalait, és magabiztosan vonzza a tekinteteket. A turbinákkal való összhang teljes mértékben adott, a "gőz" pedig a részletekben rejlik.

Szürke elegancia
Az elegáns és trendi, matt grafit színben pompázó alufelnik remekül állnak ellen a zord körülményeknek. Első osztályú tömítésük egyértelmű védelmet nyújt az út sójával és az agresszív időjárással szemben.

Télbiztos, az SR3 bevonatnak köszönhetően
Az SR3 betűi a sóállóságot, míg a szám a 3 rétegű eljárást jelölik - alapozó, festékréteg, lakk. De a hatásos megjelenés mellett a Steam Graphite technikailag is meggyőző. Mérettartománya ideális választás az erősebb járművek számára, akár váltott szélességű abroncsokkal is.

ECE - A cseresznye a habon
Az AEZ véget vet a jóváhagyások és a papírmunka okozta fejfájásnak: az új Steam Graphite ECE tanúsítvánnyal rendelkezik, így számos autómodellre bármiféle külön engedélyeztetés nélkül felszerelhető.

Minden tél indulhatna ilyen jól!

AEZ Steam graphite 224x130 (1) AEZ Steam graphite 224x130 (2)

AEZ Steam graphite 224x130 (3) AEZ Steam graphite 224x130 (4)