Felkészültél már a télre?

Hamarabb itt lesz, mint gondolnád!

"Téli gumiabroncsok O-tól H-ig" - tudod, hogy mit jelent ez?
Ismered továbbá a "téli felszerelési kötelezettség" fogalmát?
A http://www.readyforwinter.eu/ weboldalon az ALCAR összefoglalta a legfőbb pontokat, hogy még az abroncsok lecserélése előtti időszakban készen állj az év hidegebbik felére.


O-tól H-ig
Az "Októbertől-Húsvétig" a legalapvetőbb fogalom, amelyet minden gépjármű-tulajdonosnak szem előtt kell tartania, már csak azért is, mert a téli gumiabroncsok a legtöbb európai országban kötelezőek. Annak ellenére, hogy az elmúlt években a négyévszakos gumik pozitívan vizsgáztak a különböző teszteken, semmi sem képes felülmúlni az "igazi" téli abroncsokat. A keréktárcsák és a gumiabroncsok, mint egység, az egyetlen és ezért a legfontosabb kapcsolat az úttal. Ezért nem szabad kompromisszumot kötni az abroncsok esetében..

Gumiabroncsok cseréje = biztonság
Ha a hőmérséklet +7°C-ra, vagy alacsonyabbra csökken, akkor téli gumiabroncsokat kell felszerelni az autóra. A törvény által csak az M+S, M.S. vagy az "alpesi" szimbólummal kombinált M&S jelölésű abroncsok megengedettek, és a minimum 4 mm-es (radial gumiabroncsok esetén 5 mm) profilmélységgel. A téli gumiabroncsok futófelület és a gumikeverék terén is eltérnek a nyári gumiabroncsoktól. A téligumik lágyabbak - éppen ezért rugalmasabbak - alacsonyabb hőmérsékleten, mint a keményebb nyári gumiabroncsok.

Wheelfred. Egy közkedvelt figura, megannyi hibával.
Wheelfred egy barátságos, szerethető és biztonságos sofőr. Ugyanakkor, biztonságtudatára bőven ráfér még a fejlődés. Mindez az ALCAR három rövid őszi kampányvideójának megtekintésével válik nyilvánvalóvá. Szerencsére azonban Wheelfred nyitott a meggyőzésre.

100 % jóváhagyott megoldások, szakemberektől, szerte Európában
Valódi szakemberektől tudhatod meg, hogyan teljesítik a kívánságaid és oldják meg a problémákat: gyorsan, egyszerűen és mindezen túl teljesen érthetően. A tudás, a tapasztalat, valamint a minőségi, egyszerű és gyors szolgáltatás magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az Európa-szerte több, mint 23.000 ALCAR Viszonteladó a felnik, gumiabroncsok és az abroncsnyomás-felügyelő rendszerek (TPMS) szakemberei - gyakran mindössze egy sarokra tőled! De nézd meg magad, állítsd be az autód és keresd meg a saját szakkereskedőd az ALCAR 3D Kerékkonfigurátorában!
readyforwinter news