Itt a négyévszakos YOKOHAMA

yokohama BluEarth-4S AW21

A „BluEarth-4S AW21” a YOKOHAMA első Európában értékesített négyévszakos gumiabroncsa.

A „BluEarth-4S AW21” magában foglalja a YOKOHAMA legújabb téligumiabroncs-technológiáit, így a járművezetők kiemelkedő teljesítményre számíthatnak jeges és havas téli utakon, ugyanakkor kiváló száraz és nedves teljesítményre is, szokványosabb vezetési körülmények között.

A gumiabroncs újonnan kifejlesztett futófelület-mintázata optimális egyensúlyt biztosít a peremterületi és a futófelületi érintkezés között. Több fejlett technológia, mint például a szétágazó V-hornyok és a keresztezett keskeny hornyok alkalmazása kiváló teljesítményt nyújt jégen, hóban és nedves útfelületen. A széles futófelülete mellett a gumiabroncs nagy vállblokkjai és a négyévszakos lamellák megbízható teljesítményt nyújtanak száraz utakon is.

A gumiabroncs több mint 30 méretben kapható, a 255/50R19 107W-től a 175/65R14 82T méretig.

A Yokohama Rubber az európai piacot a termékek széles választékával látja el, amelyek illeszkednek a kontinens eltérő időjárási körülményei között közlekedő gépjárművezetők sajátos igényeihez. A nyári gumiabroncsok mellett Európában megtalálhatók még a YOKOHAMA téli gumiabroncsai, valamint szegelt változatai az észak-európai utakra fejlesztve. A „BluEarth-4S AW21” a YOKOHAMA első Európában értékesített négyévszakos gumiabroncsa, ami tovább szélesíti ezt a kínálatot.