TELJESen E-SMART 
DEZENT TS ALUFELNI AZ ÚJ SMART EQ FORTWO ÉS EQ FORFOUR SZÁMÁRA. ECE TANÚSÍTVÁNNyal 

130 év múltán is a négy kerék az aranyszabály az autóiparban. Ezen még a Smart EQ fortwo és EQ-forfour elektromos koncepciói sem tudtak változtatni. A DEZENT TS technikailag tökéletes, az ECE tanúsítványnak köszönhetően pedig nincs szükség külön engedélyeztetésre sem! Súlyoptimalizált konstrukciójával a DEZENT TS támogatja az új IQ modellek egyenletes gyorsulását. Ez kéz a kézben jár a Smart jövőképével is: 2020-tól kizárólag elektromos modellek kerülnek le a futószalagokról.

LENDÜLETES, DINAMIKUS, OKOS

A felni nem csak a Smart design-ját dobja fel, de megfelelő méretválasztékot is kínál ezeknek a dinamikus kis kompakt autóknak. A 5,0 és 5,5 x 15 colos méretekkel probléma nélkül illeszkedik, az ECE tanúsítványnak köszönhetően nincs szükség külön engedélyeztetésre, vizsgáztatásra. Az alapfelszereltségben a Smart EQ mindkét verziója acélfelnikkel kerül a szalonokba. A DEZENT TS nem csak könnyen szerelhető, hanem megfizethetőbb alternatíva is a drágább eredeti felnihez képest.

A TS betűkombináció a tökéletesen okos illeszkedést jelöli: Totally Smart

DEZENT TS & TS dark – Tények és adatok:

Méretek: 5.0 x 15, 5.5 x 15 col
Konstrukció: egyrészes öntött alufelni 4 furattal
Fényezés: ezüst, fekete/ polírozott homlokfelület
Terhelhetőség: max. 425 kg-ig
100 % TPMS fit
ECE tanúsítvány: Smart fortwo & forfour típusokra
Garancia: 3 év


aez dezent dotz alcar configurator stahlradaez dotz alcar dezent stahlrad configuratoraez dotz dezent stahlrad alcar configuratoraez dezent dotz stahlrad configurator alcar