Pazar kombó, AEZ-módra
Jaguar XF Sportbrake vs. AEZ Steam

Stílusos nagymacska
A kombik praktikusak. Az XF Sportbrake széria a tanúbizonyság a tényre, hogy a Jaguar egyszerre elegáns és klasszikus is lehet. A gyengéd óriás öt méteres hosszában a precíz vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok, a kifinomult stílus és a praktikus kezelhetőség ötvöződik.

Sokoldalú beltér
A hátsó ülések lábterét a szedán verziónál 5 cm-el hosszabb tengelytáv garantálja. A lehajtható támláknak köszönhetően a csomagtartó akár 1700 literes tárolóhelyet kínál, mely az alacsony padlójú ajtónyílás miatt könnyedén pakolható. Technikailag a Jaguar XF igazi multitalentum. Fáradtságérzékelő felel a sofőr éberségéért, sávtartó elektronika határozottan tartja az úton a nagymacskát, mindemellett pedig elektronikus segítőrendszerek armadája garantálja az utasok biztonságát.

A tehetség ritkán jár egyedül
Az AEZ Steam Graphite garnitúrának köszönhetően, a Jaguar egyenrangú partnert kap maga mellé. A befelé hajló 15 küllő, valamint a divatos grafit fényezés még egy szintet emel az egyébként is osztályon felüli járművön: a technikailag klasszikus és kidolgozott, mégis modern kialakításával a felnik messze kitűnnek a tömegből. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány hozza, melynek köszönhetően a kerekek bármiféle extra papírmunka nélkül felszerelhetők az autóra

STÍLUS ÉS MINŐSÉG: EZ AZ AEZ STEAM GRAPHITE ÉS A JAGUAR XF SPORTBRAKE KOMBÓJA.

AEZ-Steam-grahite-1 AEZ-Steam-grahite-2 
 
 AEZ-Steam-grahite-3 AEZ-Steam-grahite-4

  aez dotz dezent alcar stahlrad configurator AEZ-Steam-grahite-7

 aez dotz dezent alcar stahlrad configurator aez dotz dezent alcar stahlrad configurator