Az erő sötét oldalán
német minőség: BMW 6GT az AEZ Straight DARK garnitúráján


Ötről a hatra
A GT hozzáadásával a 6-os sorozathoz, a BMW-nek sikerült igazán egyedülállót alkotnia. A hosszúkás motorháztetőnek, a laposabb karakternek és sportos hátsónak köszönhetően a 6-os Gran Turismo sokkal inkább coupé, mint szolidabb kiadású társai.

Az új GT ráadásul nem csak egy kicisvel hosszabb, hanem 100-150 kg-al könnyebb is, mint elődje, hiszen a gyártó úgy döntött, hogy alumíniumot használ az olyan alkatrészekhez, mint a hátsó légterelő, vagy a motorháztető.

A motorháztető alatt
A dízel üzemű 630d gazdaságos vezetési élményt nyújt az xDrive összkerékhajtással együttműködve, 265 lóerős teljesítményt kihozva a 3 literes sorhatosból.
A 630i a dízel modell alternatívájaként áll rendelkezésre. A 2,0 literes, négyhengeres turbómotor a 6-os GT legköltséghatékonyabb opciója.

A csúcsot pedig a turbófeltöltős 640i benzinmotor jelenti, mely 340 lóerőt mozgat meg, vagy a szintén impozáns, állandó összkerékhajtással operáló 320 lóerős dízel verzió, amely 5,4 másodperces 100 km/órás sprintet garantál.

A 6-os GT megjelenését tovább erősíti a BMW M-Performance csomagja, amely még dinamikusabb megjelenést biztosít a modellnek.

Megbízható útitárs
A vezetési élményének fokozásához a minőségi kerekek is elengedhetetlenek. A szerepet ez esetben az AEZ Straight Dark garnitúrája tölti be, mely az atlétikai jellemzőket tökéletes masszivitással és eleganciával ötvözi. A matt sötét fényezés pedig még jobban kiemeli a tíz küllő, valamint a befelé ívelő perem kivételes összhangját.
Az tengelyenként eltérő méretű felnik és abroncsok - 245/40 R20 elöl és 275/35 R20 hátul - még tovább erősíti az autó megjelenését, feltárva a könnyűfém görgők dizájnjának legelőnyösebb pontjait

Indulj a Nagy Útra az AEZ Straight Dark-kal!

Az AEZ felnik hatóságilag elfogadott TÜV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők.

AEZ straight dark_1 AEZ straight dark_2

AEZ straight dark_3 AEZ straight dark_4

AEZ straight dark_5 AEZ straight dark_6