szabadkártya a tavaszba!
Az új AEZ felnikkel az autód mindig szabad jelzést kap – köszönhetően az ECE tanúsítványnak

A hó olvad, a hőmérséklet emelkedik - itt az idő a kerékcserére! Természetesen hozza elő a garázsból mindenki az új felniket, mert a napsütésben csillognak csak igazán! Még nincs meg a választottad és igazi örömre vágysz? Az AEZ Steam és az AEZ Steam grafit garantáltan szállítja Neked!

Az AEZ új, sokküllős kereke valódi multitálentum. Klasszikus, mégis sportos kialakításával a prémium könnyűfém garnitúra bármely modern autó dísze lehet. A középrész dekoratív bevésése mélyebb formát kölcsönöz, így a felnik messze kitűnnek az átlag keréktárcsák szürkeségéből.
A felnikkel semmi dolgod nincs, csak felpattintani az autóra, és használni őket. Extra papírmunkára nincs szükség, hiszen hiszen mindkét kivitel jóváhagyott az ECE által.

Jól hangzik, de mi ez az egész?
A keréktárcsák, hasonlóan az összes alkatrészhez, megfelelőségi tanúsítványt igényelnek, hogy felszerelhesd őket az autóra. Azonban, ha egy könnyűfém felnigarnitúra ECE jelzéssel rendelkezik, akkor teljesen kompatibilis a gyártó eredeti keréktárcsáival. Az ET és az osztókör azonos, sőt, a gyártó eredeti felnikupakja is tökéletesen illeszkedik a kerékhez. Ezért a felnigarnitúra minden további regisztráció vagy vizsgálat nélkül felszerelhető.

Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező AEZ Steam és AEZ Steam grafit nem okoz kényelmetlen papírmunkát a használat kárára. Szóval, hagyd a téli ködöt magad mögött, és kezdd tiszta lappal a tavaszt!


aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen
  
aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen