szabadkártya a tavaszba!
Az új AEZ felnikkel az autód mindig szabad jelzést kap – köszönhetően az ECE tanúsítványnak

A hó olvad, a hőmérséklet emelkedik - itt az idő a kerékcserére! Természetesen hozza elő a garázsból mindenki az új felniket, mert a napsütésben csillognak csak igazán! Még nincs meg a választottad és igazi örömre vágysz? Az AEZ Steam és az AEZ Steam grafit garantáltan szállítja Neked!

Az AEZ új, sokküllős kereke valódi multitálentum. Klasszikus, mégis sportos kialakításával a prémium könnyűfém garnitúra bármely modern autó dísze lehet. A középrész dekoratív bevésése mélyebb formát kölcsönöz, így a felnik messze kitűnnek az átlag keréktárcsák szürkeségéből.
A felnikkel semmi dolgod nincs, csak felpattintani az autóra, és használni őket. Extra papírmunkára nincs szükség, hiszen hiszen mindkét kivitel jóváhagyott az ECE által.

Jól hangzik, de mi ez az egész?
A keréktárcsák, hasonlóan az összes alkatrészhez, megfelelőségi tanúsítványt igényelnek, hogy felszerelhesd őket az autóra. Azonban, ha egy könnyűfém felnigarnitúra ECE jelzéssel rendelkezik, akkor teljesen kompatibilis a gyártó eredeti keréktárcsáival. Az ET és az osztókör azonos, sőt, a gyártó eredeti felnikupakja is tökéletesen illeszkedik a kerékhez. Ezért a felnigarnitúra minden további regisztráció vagy vizsgálat nélkül felszerelhető.

Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező AEZ Steam és AEZ Steam grafit nem okoz kényelmetlen papírmunkát a használat kárára. Szóval, hagyd a téli ködöt magad mögött, és kezdd tiszta lappal a tavaszt!


aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen
  
  •  
aez dotz dezent alcar stahlrad offroad configurator felgen