Egymást ragyogják túl!
Anja, a DOTZ Girl és a Volkswagen Passat CC 

A méret nem lényeg, a forma viszont annál inkább... Anja, az idei DOTZ Girl tökéletes dísze a Volkswagen Passat CC motorháztetejének. A párosítás több, mint szemet gyönyörködtető: egy szőke angyal és egy sárga kupé.

Mindketten izmosak!
A húszéves dél-osztrák lány mindene a kondi, különösen a súlyzós edzéseket kedveli. Szépen definiált arányok és tökéletes forma - ez mind a hölgyre, mind a gépre érvényes.

Az durva sziklák és a kavicstenger zordságának közepén üdítő színfolt Anja szőke hajzuhataga és ragyogó kék szemei. Tökéletesen tudja, hogyan mutassa meg legjobb oldalát a fotósoknak.

Az edzés, valamint hobbija, a sportfotózás során szerzett tapasztalatok remekül megmutatkoznak a VW Passattal közös pózolás során is. Emellett, a fauvé alatt csillogó DOTZ CP5 garnitúra designja is sportos és dinamikus, éppen úgy, mint Anja.

A szépséges osztrák hölgy a lóerők megszállottja is - teljesen mindegy, hol fotózzák, a TSB Racing Germany keretei között, egy motocross versenyen, vagy feltuningolt autók környezetében - Anja mindig nyitott az új dolgokra.

Anja civilben közösségi marketingesként dolgozik, így pontosan tisztában van vele, mit jelent naprakésznek lenni. Ezért is mutatnak ilyen jól együtt az új DOTZ CP5 divatos, grafitszürke kivitelével. Ezzel a felnivel mintha csak a saját tulajdonságait mutatná be: sportos, dinamikus és teljes mértékben trendi..

Próbáld fel a DOTZ CP5 alufelnit Te is az autódra 3D Konfigurátor segítségével.

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR

AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR
 
AEZ DOTZ DEZENT STAHLRAD FELGEN CONFIGURATOR