ALUFelni kontra útszóró só
A varázsformula neve: SR3
Az ALCAR már készül a télre és most meg is nézhetjük, hogyan! A http://www.sr3-saltlab.com/ címen egy igen speciális laboratóriumba invitáljuk az autósokat, ahol a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli útviszonyoknál tesztelik. Nem mindennapi módon! Klikkeljen és szerezze be a legfontosabb infókat!

Nedvesség, hideg és só. Az összecsapás új szintre lépett!
Nehéz megszabadulni az általánosan elfogadott mantrától, miszerint a könnyűfém keréktárcsákat nem szabad hóban és jégben használni. Éppen ezért az ALCAR ismét beüzemelte a Saltlab elnevezésű tesztlaborját, ezúttal még durvábbá téve a körülményeket.

Legyen szó egy 120 kg-os hóágyúról, közúti sószóróról, vagy egy 20 kg-os jégtömbről: vajon az alufelni túléli a találkozást? A Saltlab online információs kampánya humoros módon cáfolja meg a régebbi, téves berögződéseket. Nézze és tapasztalja meg, hogy az ALCAR könnyűfém keréktárcsáknak az útra szórt só már réges-régen csak a tavalyi hó: "felni-erősítő" SR3 kúrájuk megtörhetetlen.

Az ALCAR márkái között pedig minden autótulajdonos megtalálja a számára legmegfelelőbb felnit, különösen a hideg évszakra.

Látogasson el a könnyűfém felni-tesztek magasiskolájába: http://www.sr3-saltlab.com/

Hogy még izgalmasabb legyen a dolog:
Bónuszként, egy kis szerencsével minden Saltlab-látogató esélyt kap az általa legjobban preferált ALCAR felniszett megnyerésére is, hogy a saját garnitúráján tesztelhesse az SR3-bevonatot.
Legyen Ön is szakértő, és válaszoljon egy "tudományos" kérdésre - mindössze egy rövid bepillantásra van szükség a Sólaborba a http://www.sr3-saltlab.com/-on.

Hajrá! :)

aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3 aez dotz dezent enzo stahlrad SR3
 
aez dotz dezent enzo stahlrad SR3