AluFELNI újdonságok 2017/2018 tél
bemutatkozik a DOTZ SP5 BLACK EDT.

FelpróbálnáD a saját kocsidra is?
Itt a lehetőség az ALCAR 3D Konfigurátorával!
KONFIGURáTOR indítása

DOTZ
- SP5 BLACK EDT.

aez dotz dezent enzo
 

DOTZ SP5 BLACK EDT.

Matt feketében

Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány

Az SP5 (Speciális Teljesítmény: Special Performance 5) felnivel a DOTZ mindent kínál egyszerre, amire egy autónak szüksége lehet az agresszív teljesítményhez. A DOTZ szokásához híven a tökéletes alapanyagot biztosítja minden autótulajdonosnak, akik nem rallye-csíkok felragasztásával képzelik el az energikus megjelenést. Az SP5 dark szériával a DOTZ teljesen hű marad eddigi termékvonalához, demonstrálva, hogy a minőségi könnyűfém felnik designjából akkor sem kell lejjebb adni, ha a cél elsődlegesen nem a csillogás, hanem az extrém agresszív teljesítmény.

Az ötküllős SP5 modern designjának legkiemelkedőtt részlete az úgynevezett háromdimenziós megjelenés. Mindezt a küllőkre applikált kiemelkedő mintázat segítségével érték el, melyek kettős, erősen technikás megjelenést anak a kerekeknek. A felni extrém konkáv felépítése a legfrissebb amerikai felni designokra és tuning trendekre válaszol, kihangsúlyozva a 18-20 hüvelykes méretben számos európai modellre elérhető DOTZ SP5 Speciáls Teljesítményfaktorát.

DOTZ SP5 BLACK EDT. EGY hófehér Golf VII GTI-n - klikk ide, NAgyon vad!!

Méretek:  8,0 x 18 | 8,5 x 19 | 9,5 x 19 | 8,5 x 20 | 9,5 x 20
Kivitel: fekete matt
Gyártás: öntött, egyrészes, 5 lyukas
Terhelés: 735 kg-ig
TPMS: 100% TPMS-FIT
VTE: különböző autómodellekhez

TÉLI HASZNÁLATRA IS! - AZ SR3 FÉNYEZÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN!

SR3 = Az SR rövidítés a "Salt Resistant" szókapcsolatból származik, ami só-állót jelent, míg a hármas szám a 3 rétegű festési folyamatra utal: alapozás, festés, lakk-bevonat. Az SR3 technológia tökéletes téli védelem az útszóró só okozta sérülések ellen.
dotz sp5 black