Hírek
  •  
28.06.2017
AEZ: Story a küll&# Hogyan készülnek az AEZ Alufelnik? - 1. rész AEZ ...
További információ
22.05.2017
AEZ és Audi A5 Sport Az AEZ kínálatában mindenki megtalálja a maga ...
További információ
11.04.2017
DOTZ The Breaking in HANGOSABB, FORRÓBB, ERŐTELJESEBB Megérkezett a ...
További információ
10.04.2017
AEZ TWINS A stílus kortalan! Fél évszázad korkülönbség, de ...
További információ
19.07.2017
AEZ: Story a küllők mögött - 2. rész
Hogyan készülnek az AEZ Alufelnik? - 2. rész

A tervezési fázist legutóbb már megismertük, most nézzük bele magába a gyártásba!
További információ
20.03.2017
THAT'S MY RIDE!
Te melyik autótípus vagy? Melyik autótulajdonos típussal azonosítod leginkább magad? Válaszolj négy egyszerű kérdésre és megtudhatod, Te melyik autótípus vagy valójában?

És ha már ott vagy - miért ne vennél részt egy nyereményjátékon is! Egy kis szerencsével vadonatúj alufelniken kezdheted a tavaszi autózást!
További információ
27.02.2017
Kéken a fekete
20“ DOTZ Revvo black edt. Pakolós, bevásárlós, családi – sokféleképpen hívhatjuk a nagy csomagtérrel bíró, de többnyire nem túl feltűnő kombi gépjárműveket. Szabályt erősítő kivételként pedig itt van Martin Postl Audi A4-ese Ausztriából, melyet biztosan nem „degradálnánk” ilyen becenevekkel. A 3.0 literes TDI blokkal szerelt gép 2015 óta van a tulajdonában, felnik terén pedig a DOTZ Revvo black edt. mellett tette le a voksát.
További információ
16.02.2017
KÖNNYŰFÉM FELNI ÚJDONSÁGOK 2017
Bemutatkozik a 3 új dizájn:

AEZ
- CREST dark - Osztottküllős design újragondolása

DOTZ
- SP5 dark - Speciális Teljesítmény
- REVVO black edt. - A Fekete >>Revvo<<lúció
További információ
31.01.2017
AZ ÚJ AUDI Q2 - a “Q”OOL MINDENES
Tökéletes SUV - alufelni párosítás AEZ Cliff keréktárcsákkal.

A Q2-vel az Audi ismét egy zseniálisat alkotott, amivel jól felkavarta az city SUV szegmenst. Annak ellenére, hogy a Q modellek közül ő a legkisebb, a Q2 mellett egyáltalán nem lehet csak úgy elsiklani. A kontúros dizájn, a határozott élek és vonalak, valamint a nyolcszögletű SingleFrame hűtőrács mindenkit lenyűgöz. Ismerkedjen meg Ön is az új Audi Q2 egyéniségével - és az AEZ Cliff felnikkel!

További információ
07.12.2016
DOTZ SHIFT PINSTRIPE RED
SPORTOS KIVITEL - ÖRDÖGI ÉRINTÉSSEL

A Dotz Shift pinstripe red a sportos választás a kompakt és a középméretű járművek számára. A csillag formájú mintázatot hét kecses ívelésű, éles dupla küllő alkotja, amelyeknek köszönhetően a keréktárcsa könnyed, egyben agresszív megjelenésű, míg a mélyen futó szegély versenyfelni érzését kelti.
További információ
01.12.2016
DIGITÁLIS IZGALMAK... 24X
MINDEN NAP ÚJ, VONZÓ NYEREMÉNY

A december adventi naptár nélkül olyan, mint egy gumiabroncs felni nélkül!

Ezért idén is szeretnénk megédesíteni a karácsony előtti, várakozásokkal teli időszakot a már szokásossá vált adventi naptár-játékunkkal: december 1. és 24. között, a különféle prémium ajándékok, összesen 7,000 EUR értékben CSAK ÖNRE VÁRNAK!
http://www.alcar-adventcalendar.com

További információ
04.11.2016
ÉLETRE KELT NYOMTATVÁNYOK!
Nyomtatványok még soha nem éltek ennyire, mint most – legalábbis ami az ALCAR új katalógusait, magazinjait, posztereit illeti. Az ALCAR reklámanyagaiban egyesíti a nyomtatott- és a való világot. A varázsszó itt az „augmented reality” azaz a kibővített valóság, egy olyan technológia, mely átalakítja a grafikát egyfajta láthatatlan QR kóddá, amit aztán le lehet olvasni bármilyen Apple vagy Android mobil eszköz segítségével.
További információ
14.10.2016
TÉL ÉS SZENVEDÉLY
AEZ bemutatja új image videóját: “Your passion. Your wheels” címmel: “A Te szenvedélyed. A Te felnid.”

A hideg évszak havat, jeget hoz magával, és persze útszóró sót is az utakra... Az AEZ új image videójában a magasfényű AEZ Raise modellt mutatja be „munka közben“, 2000 méter felett, szélsőséges időjárási körülmények között.

További információ
20.09.2016
ALUFELNI TÉLEN?
AZ SR3 LAKKOZÁS BÚCSÚT INT AZ ÚTSZÓRÓ SÓ OKOZTA SÉRÜLÉSEKNEK

A http://www.sr3-saltlab.com/ oldalon egy különleges laboratóriumba pillanthatunk be, ahol az alufelnik felületének tudományos tesztelése folyik a legkeményebb téli körülmények között.

Ráadásként egy kis szerencsével a látogatók meg is nyerhetik kedvenc alufelni szettjüket, hogy élesben is tesztelhessék az SR3 lakkozás ellenálló képességét.
További információ
15.09.2016
URBAN MOBILITY - VÁROSI KÖZLEKEDÉS MÁSKÉPP
"Vienna is different!" azaz "Bécs más!" Az osztrák főváros közismert szlogenjére még mindig sokan emlékeznek. Ez a mottó most egy új jelentést kapott: az AEZ Leichtmetallräder GmbH, a prémium alufelniket gyártó vállalat és az évszázados tradíciókkal rendelkező lovaskocsi készítő manufaktúrája egy különleges projektbe fogott, hogy egy kicsit felpezsdítse a hagyományokkal átitatott Bécs macskaköves utcáit. Nomen est omen.
További információ
11.02.2016
DOTZ Revvo - Viva la Revvolution!

Az “ipari forradalom” kifejezést általában a mérföldkövet jelentő techhnikai megoldások esetében használjuk. Az új DOTZ Revvo elnevezése is erre utal: >>Revvo<<lutionary, azaz foradalmi, mert forradalmi újításokat hozott az alufelnik világába. A német gyártótól most is a megszokott minsőséget kapjuk. Mindent összevetve igazán kevés kereszt-küllős modellnél találkozunk ennyire stílusos, könnyed, mégis aggresszív megoldással.
További információ
28.01.2016
Oh Lá Lá - Itt az új AEZ Raise!
Az ECE-tanusítvánnyal rendelkező új AEZ Raise felni öt pár lenyűgözően kialakított küllői egészen különleges, egyedi módon kapcsolódnak a felni középső részéhez. A metál fényezésnek köszönhetően egy egyszerre sportos és elegáns, ugyanakkor domináns megjelenést biztosít az autónak. A peremig kinyúló Y-alakú küllők optikailag növelik a felni méretét.
További információ
02.12.2015
Újra itt az ALCAR Adventi naptár
Mint minden évben, az ALCAR idén is szeretné különösen széppé és izgalmassá tenni a karácsony előtti szezont, így újra megnyitotta bőkezű Adventi Naptárját. Regisztráljon adatai megadásával, és nyerje meg az értékes nyeremények egyikét! 


További információ
10.11.2015
SR3 LAKKOZÁS - A TÖKÉLETES TÉLI VÉDELEM
AEZ alufelnivel télen is stílusos maradhat! A magas színvonalú és innovatív SR3 lakkozásnak köszönhetően, az AEZ alufelnik éveken át megőrzik eredeti szépségüket.
Bár az alumínium nem rozsdásodik úgy, mint a vas vagy az acél, az oxidáció azonban hamar kikezdheti az alufelni felszínét, és egy kevéssé vonzó, szürke réteget képezhet rajta. Az SR3 lakkozás azonban növeli a kerék "természetes védelmét" a sóval és az apró karcolásokkal szemben!

További információ
13.10.2015
Yokohama ADAC téli abroncs teszt
Nagy siker, hogy a csúcskategóriás termékünk a Yokohama W.Dirve V905 kimagaslóan jó eredménnyel zárta a legnagyobb német autóklub, az ADAC 2015-ös téli gumi tesztjét.
A 205/55R16 H méretosztályban 19 gumigyártó abroncsai mérkőztek meg egymással. A Yokohama V905 a második helyen végzett!

A V905 profilján 2D és 3D lamellákat, továbbá mikrolamellákat kombinálnak,  nem meglepő, hogy kimagasló képességet mutat havas és jeges útfelületen. Keskenyebb, hosszabb lett, így nőtt az úttal való érintkezési felülete. A széles, változó szögű csatornáknak köszönhetően kivételes vízelvezetési jellemzőkkel rendelkezik, ezáltal csökkenti az aquaplaning veszélyét is.

További információ