Hírek
  •  
20.09.2017
ALUFELNI KONTRA ÚTSZÓRÓ S... A varázsformula neve: SR3 A télre készülve egy ...
További információ
08.09.2017
AEZ: STORY A KÜLLŐK... Hogyan készülnek az AEZ alufelnik? A tervezési és ...
További információ
22.08.2017
Nem csak betonútra AEZ CREST DARK és Audi A4 Allroad Egy igazán remek ...
További információ
19.07.2017
AEZ: Story a küllők... Hogyan készülnek az AEZ Alufelnik? - 2. rész A ...
További információ
27.09.2017
DOTZ: SP5 Black Edition
Szemet gyönyörködtető, stílusos, és vagány: ez mind a DOTZ SP5 Black Edition.
Mindezen állításokat - és egy kicsit többet is - ezúttal egy hófehér Golf VII GTI segítségével bizonyítjuk, amely ugyanúgy ötvözi a mindennapi használatot és a sportosságot, mint maga az SP5.
További információ
28.06.2017
AEZ: Story a küllők mögött
Hogyan készülnek az AEZ Alufelnik? - 1. rész

AEZ minden példánya büszkén viseli magán a "Made in Germany" nyomatot, ami nem szimplán egy standard minőséget fémjelez. A legmagasabb színvonalat a több lépésből álló tervezési és gyártási folyamat is garantálja.
További információ
22.05.2017
Variációk egy témára: AEZ és Audi A5 Sportback
Az AEZ kínálatában mindenki megtalálja a maga kedvencét. Legyen szó sportosról, vagy elegánsról, hétköznapi, vagy tuning designról, egy dolog mindegyik kivitelben közös: az AEZ felnik minőségére és kifinomult megjelenésére semmiféle panasz nem lehet.
Bármely alapon jól mutatnak, így például az új Audi A5 Sportbackre is remek választás egy szett AEZ, függetlenül attól, hogy milyen lelkületű tulajdonosról van szó.

További információ
11.04.2017
DOTZ DRIFT 1 „A BETÖRÉS”
HANGOSABB, FORRÓBB, ERŐTELJESEBB

Megérkezett a 2017-es év csúcsvideója!

A DD1 BMW E92 – egy teljesen egyedülálló technológia, mely maga a tökéletes vizuális élvezet is egyben. Mi más fokozhatná még ezt jobban tovább, mint az autóra felszerelt 20 colos DOTZ SP5 könnyűfém felniszett, mely ördögi vörös színe mellett a kétszélességű kiszerelével is vonzza a tekinteteket!
További információ
10.04.2017
AEZ TWINS
A stílus kortalan! Fél évszázad korkülönbség, de mégis ikrek: így ível át a stílus évtizedeket az AEZ felniknek köszönhetően!
A 2017-es tavaszi szezonban, az AEZ a hagyományokra helyezi a hangsúlyt. Nem véletlen ezért, hogy a legfrissebb imázsfilmben egy klasszikus Jaguar, a Mark II és 50 évvel fiatalabb utódja, a Jaguar XF találkoznak, a dél-spanyolországi Tabernas sivatag autósztrádáján.
További információ
20.03.2017
THAT'S MY RIDE!
Te melyik autótípus vagy? Melyik autótulajdonos típussal azonosítod leginkább magad? Válaszolj négy egyszerű kérdésre és megtudhatod, Te melyik autótípus vagy valójában?

És ha már ott vagy - miért ne vennél részt egy nyereményjátékon is! Egy kis szerencsével vadonatúj alufelniken kezdheted a tavaszi autózást!
További információ
27.02.2017
Kéken a fekete
20“ DOTZ Revvo black edt. Pakolós, bevásárlós, családi – sokféleképpen hívhatjuk a nagy csomagtérrel bíró, de többnyire nem túl feltűnő kombi gépjárműveket. Szabályt erősítő kivételként pedig itt van Martin Postl Audi A4-ese Ausztriából, melyet biztosan nem „degradálnánk” ilyen becenevekkel. A 3.0 literes TDI blokkal szerelt gép 2015 óta van a tulajdonában, felnik terén pedig a DOTZ Revvo black edt. mellett tette le a voksát.
További információ
16.02.2017
KÖNNYŰFÉM FELNI ÚJDONSÁGOK 2017
Bemutatkozik a 3 új dizájn:

AEZ
- CREST dark - Osztottküllős design újragondolása

DOTZ
- SP5 dark - Speciális Teljesítmény
- REVVO black edt. - A Fekete >>Revvo<<lúció
További információ
31.01.2017
AZ ÚJ AUDI Q2 - a “Q”OOL MINDENES
Tökéletes SUV - alufelni párosítás AEZ Cliff keréktárcsákkal.

A Q2-vel az Audi ismét egy zseniálisat alkotott, amivel jól felkavarta az city SUV szegmenst. Annak ellenére, hogy a Q modellek közül ő a legkisebb, a Q2 mellett egyáltalán nem lehet csak úgy elsiklani. A kontúros dizájn, a határozott élek és vonalak, valamint a nyolcszögletű SingleFrame hűtőrács mindenkit lenyűgöz. Ismerkedjen meg Ön is az új Audi Q2 egyéniségével - és az AEZ Cliff felnikkel!

További információ
07.12.2016
DOTZ SHIFT PINSTRIPE RED
SPORTOS KIVITEL - ÖRDÖGI ÉRINTÉSSEL

A Dotz Shift pinstripe red a sportos választás a kompakt és a középméretű járművek számára. A csillag formájú mintázatot hét kecses ívelésű, éles dupla küllő alkotja, amelyeknek köszönhetően a keréktárcsa könnyed, egyben agresszív megjelenésű, míg a mélyen futó szegély versenyfelni érzését kelti.
További információ
01.12.2016
DIGITÁLIS IZGALMAK... 24X
MINDEN NAP ÚJ, VONZÓ NYEREMÉNY

A december adventi naptár nélkül olyan, mint egy gumiabroncs felni nélkül!

Ezért idén is szeretnénk megédesíteni a karácsony előtti, várakozásokkal teli időszakot a már szokásossá vált adventi naptár-játékunkkal: december 1. és 24. között, a különféle prémium ajándékok, összesen 7,000 EUR értékben CSAK ÖNRE VÁRNAK!
http://www.alcar-adventcalendar.com

További információ
04.11.2016
ÉLETRE KELT NYOMTATVÁNYOK!
Nyomtatványok még soha nem éltek ennyire, mint most – legalábbis ami az ALCAR új katalógusait, magazinjait, posztereit illeti. Az ALCAR reklámanyagaiban egyesíti a nyomtatott- és a való világot. A varázsszó itt az „augmented reality” azaz a kibővített valóság, egy olyan technológia, mely átalakítja a grafikát egyfajta láthatatlan QR kóddá, amit aztán le lehet olvasni bármilyen Apple vagy Android mobil eszköz segítségével.
További információ
14.10.2016
TÉL ÉS SZENVEDÉLY
AEZ bemutatja új image videóját: “Your passion. Your wheels” címmel: “A Te szenvedélyed. A Te felnid.”

A hideg évszak havat, jeget hoz magával, és persze útszóró sót is az utakra... Az AEZ új image videójában a magasfényű AEZ Raise modellt mutatja be „munka közben“, 2000 méter felett, szélsőséges időjárási körülmények között.

További információ
20.09.2016
ALUFELNI TÉLEN?
AZ SR3 LAKKOZÁS BÚCSÚT INT AZ ÚTSZÓRÓ SÓ OKOZTA SÉRÜLÉSEKNEK

A http://www.sr3-saltlab.com/ oldalon egy különleges laboratóriumba pillanthatunk be, ahol az alufelnik felületének tudományos tesztelése folyik a legkeményebb téli körülmények között.

Ráadásként egy kis szerencsével a látogatók meg is nyerhetik kedvenc alufelni szettjüket, hogy élesben is tesztelhessék az SR3 lakkozás ellenálló képességét.
További információ
15.09.2016
URBAN MOBILITY - VÁROSI KÖZLEKEDÉS MÁSKÉPP
"Vienna is different!" azaz "Bécs más!" Az osztrák főváros közismert szlogenjére még mindig sokan emlékeznek. Ez a mottó most egy új jelentést kapott: az AEZ Leichtmetallräder GmbH, a prémium alufelniket gyártó vállalat és az évszázados tradíciókkal rendelkező lovaskocsi készítő manufaktúrája egy különleges projektbe fogott, hogy egy kicsit felpezsdítse a hagyományokkal átitatott Bécs macskaköves utcáit. Nomen est omen.
További információ
11.02.2016
DOTZ Revvo - Viva la Revvolution!

Az “ipari forradalom” kifejezést általában a mérföldkövet jelentő techhnikai megoldások esetében használjuk. Az új DOTZ Revvo elnevezése is erre utal: >>Revvo<<lutionary, azaz foradalmi, mert forradalmi újításokat hozott az alufelnik világába. A német gyártótól most is a megszokott minsőséget kapjuk. Mindent összevetve igazán kevés kereszt-küllős modellnél találkozunk ennyire stílusos, könnyed, mégis aggresszív megoldással.
További információ